Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 6 iun 2012 - Anul XVII, nr. 129 (5034)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Bucuria copiilor

Loc de joacă modern, inaugurat de Ion Lungu lângă Biserica Sf. Andrei din Burdujeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Copiii din cel mai mare cartier al Sucevei au la dispoziţie, începând de ieri, un nou loc de joacă, modern, amenajat de Primăria Suceava în colaborare cu firma de salubrizare Rosal.

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a inaugurat ieri noul loc de joacă, verificând lucrările de transformare a vechiului loc de joacă din apropierea Bisericii Sf. Andrei într-unul modern, mult mai spaţios, cu mult mai multe instalaţii pentru distracţia copiilor, bănci pentru părinţi şi bunici, spaţii verzi şi zone de joacă în nisip.

“După ce în data de 1 iunie am inaugurat Parcul Copilului, suntem din nou în Burdujeni să inaugurăm acest loc de joacă modern şi spaţios. Copiii se simt foarte bine în acest loc de joacă şi sper să aducem cât mai multă bucurie în inima lor şi a părinţilor”, a spus Ion Lungu, care a stat de vorbă cu părinţii şi copiii care abia aşteptau să testeze toate facilităţile puse la dispoziţie.

Şeful municipalităţii sucevene a explicat că amenajarea acestui nou loc de joacă în Burdujeni se datorează faptului că în acest cartier locuieşte aproximativ 40% din populaţia municipiului Suceava, încât acolo sunt şi foarte mulţi copii.

“Programul de modernizare şi reabilitare a locurilor de joacă va continua în toate cartierele municipiului Suceava. Pentru mine, dar şi pentru Primăria Suceava, amenajarea cât mai multor locuri de joacă este o prioritate, de aceea avem aprobate studii de fezabilitate şi indicatorii tehnico-economici pentru toate cele 70 de locuri de joacă. Această politică trebuie să continue la conducerea Primăriei Suceava”, a declarat Ion Lungu.

Edilul sucevean a precizat că oricine ar fi primar, în mandatul viitor trebuie să se ocupe de înfrumuseţarea oraşului, crearea de locuri de agrement, atât pentru copii, cât şi pentru vârstnici.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Loc de joacă modern, inaugurat de Ion Lungu lângă Biserica Sf. Andrei din Burdujeni.
 Vizualizări articol: 1294 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 4 voturi
Loc de joacă modern, inaugurat de Ion Lungu lângă Biserica Sf. Andrei din Burdujeni2.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Frumos... trimis de
( 6 iun 2012, 11:19:15
Ma bucur ca in Burdujeni s-a putut pune pe jos ,la locul de joaca ,nisip...In locurile de joaca sin Suceava,inclusiv in cel de langa primarie,s-au pus pietricele...Aluneca micutii pe ele si se julesc...Dar de ce i-ar pasa domnului Lungu?Poate vine intr-o zi sa ii vada pe copii cum se joaca cu pamant,ca nici macar o gropicica cu nisip nu s-a gandit sa puna acolo...A,si poate astupa cineva groapa aia de langa locul de joaca din parcul de la universitate,si poate se repara si topoganul spart de vreun an si jumatate...Si poate verifica cineva si scandurelele de la scarile topoganului,pana nu se intampla vreo nenorocore sau pana nu chemam,noi,mamicile,Opc-ul.Mul primar,pentru ce ati facut pentru Suceava...cu siguranta o sa va mai votam!!!
2.   .. trimis de
( 6 iun 2012, 11:20:33
IN OBCINI NU E NICI UN PARC.E O TENTATIVA DE TOPOGAN LA FARMACIE SI IN REST TOATE SUNT VECHI SI DIN TABLA.IN OBCINI PROBABIL NU SUNT COPII.DAR NU O SA FIE NICI VOTURI PT EL....
3.   Klau_ss trimis de
( 6 iun 2012, 15:15:34
multam"pentru asfaltul electoral... care s-a turnat prin, oras ..pentru pavelele "portocalii"(vorba aia alta culoare nu era...rsrsrsr ),.. sau alte"investutii"electorale,cac pana acum nu"S-a PUTUT FACE NIMIC NU-I ASA ...?draqu.. are sa va voteze ...BANDITILOR ....! CREDETI CA NU SE VEDE CA E PRAF IN OCHI...?SAU CRREDETI CA MAI PROSTITI LUMEA ....?rsrrs
4.   Comentariu trimis de
( 6 iun 2012, 19:57:47
am auzit ca si alaturi de liceul nr 1 au mai facut un parc de joaca pt copii....incet incet se vad si lucruri bune in Suceava....vad ca folosesc materiale mai putin periculoase pt copii(plastic) ....deci f bine...ca e in campanie...daca ar fi fost altul tot acum ar fi ales sa faca inaugurarea...asa ca va spun doar atat:mai bine unul pe care il cunosc si stiu ce poate decat altul care trebuie sa vina si sa imi demonstreze ca poate face!!!prefer continuitatea...pacat ca nu pot fi la vot.....

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei