Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 4 iun 2012 - Anul XVII, nr. 127 (5032)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Care pe care

“Dosarul lui Nechifor”, subiect de stand-up comedy politic

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Umorul politic prinde bine la public, după cum au demonstrat-o de-a lungul timpului celebre trupe precum Divertis sau Vouă. Acestora li s-ar putea adăuga cu succes un politician local, care a dovedit că politica şi umorul merg uneori mână în mână, foarte bine.

Niculai Barbă, consilier local, care nu o dată a dat replici pline de haz adversarilor politici, a făcut vineri seară un adevărat show de stand-up comedy, demontând “secretele dosarului lui Nechifor”.

Urmărit de sute de priviri, Nicu Barbă, care a sosit cu o oarecare întârziere la întâlnirea electorală din cartierul Obcini, pe care îl reprezintă în Consiliul Local, s-a scuzat, arătându-le un dosar şi un DVD, pe care le ţinea sub braţ: “A trebuit să ies câteva minute şi, uitându-mă ce material am aici, merită!”

El a spus că au apărut deja probleme în USL, atât la nivel naţional, cât şi local şi a ţinut să exemplifice acest lucru explicându-le sucevenilor prezenţi la întâlnirea electorală ce e cu dosarul din mâna sa: “Din cercurile PSD am obţinut acel faimos dosar al lui Nechifor pe care îl vedeţi fluturat prin toate conferinţele de presă şi materialele pe care le prezintă pe tableta lui. M-am uitat în treacăt şi pot să dau câteva exemple despre măiastra acţiune de demascare a nu ştiu ce fapte ale administraţiei judeţene sau locale. Vorbim de subiectele preferate ale dumnealui în ultima perioadă – staţia de autobuz care costă <extraordinar>, undeva la 10.000 de lei, şi de podul de la Izvoarele Sucevei, de circa 500.000 de lei. Dar niciodată nu a prezentat, deşi o are, factura lucrării. De ce nu spune ce scrie pe factură – 78.203 lei? Până la 500.000 de lei, diferenţa e în capul lui!”.

Răsfoind dosarul, Barbă l-a imitat apoi pe Cătălin Nechifor, candidatul USL la preşedinţia Consiliului Judeţean, în momentul în care acesta a venit cu dosarul cu dezvăluiri.

“Ştiţi cum făcea?... Vai, vai, vai, vai, vai, vai, ouu, vai, vai...”, se văita Barbă, stârnind hohote de râs în întreaga sală.

El a continuat apoi cu exemple ale “dezvăluirilor” făcute de Nechifor în emisiuni televizate, răsfoind dosarul şi vorbind despre povestea banilor încasaţi de la Casa de Pensii pe morţi inventaţi. El a precizat că ceea ce a “uitat” Nechifor să spună e că directoarea care a semnat toate actele cu “iz penal” era sau încă este membru al PSD.

Barbă a spus că nu din întâmplare au ajuns documentele lui Cătălin Nechifor la el, ci pentru că este o reglare de conturi în PSD, pentru că acele documente îi incriminează clar pe o parte din membrii PSD.

Luând şi alte exemple din dosar, Barbă a venit cu o serie de explicaţii la acuzaţiile aduse, iar la urmă a concluzionat: “Care-i furtul? E doar o manipulare ordinară”.

Discursul său, animat de gesticulaţii elocvente, a prins la public, care l-a urmărit fascinat, iar reacţiile din sală nu au lipsit, în momentul când se apuca să mai răsfoiască în dosar, să caute o nouă dezvăluire, fiind glasuri din public care imitau reacţia lui Nechifor – “Vai, vai, vai, vai, vai, vai...”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului “Dosarul lui Nechifor”, subiect de stand-up comedy politic.
 Vizualizări articol: 1036 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
“Dosarul lui Nechifor”, subiect de stand-up comedy politic3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Barbile trase de Barba trimis de
( 4 iun 2012, 15:26:45
Noi am fi fost curiosi sa aflam realizarile trecute si cele viitoare (ce anume va face daca va mai fi). In loc de asta, arunca ironii asupra altora. De ce sa spui ce ai tu bun, cand mai simplu e sa arati ca altul e rau? Am fi vrut sa auzim din gura personajului de comedie ridicola explicatii pentru hotia generalizata instalata in Romania de catre guvernele pedeliste. Am fi dorit sa stim daca vom ajunge vreodata sa traim un pic mai bine, sa ni se respecte drepturile civile, politaiul sau jandarmul sa n-aiba voie sa bata pe oamenii care nu sunt de acord cu Basescu... Dar, nu. Nechifor este vinovat! Desi, inca n-a avut cum sa fure ceva, fiind nou in politica. In timp ce pedelistii cu "experienta" au deja valizele pline.
2.   Cretinism trimis de
( 4 iun 2012, 18:51:42
Oare cat de cretin trebuie sa fii ca sa Te fascineze BARBA ?????? in mod sigur oamenii radeau de mascariciul nicusor care Te amuza atat prin aspectul fizic cat si prin lipsa materiel cenusii ...
2.1  RE: Cretinism trimis de
( 6 iun 2012, 12:14:50
daca esti uslist asta nu iti da dreptul sa jignesti un profesor universitar, si asta mai ales unul bun, mi-a fost profesor si as putea sa il caracterizez asa: profesionist, inteligent, un domn in adevaratul sens al cuvantului.
3.   Afar trimis de
( 4 iun 2012, 18:54:10
Lungule nu Te mai afisa cu imbecilul de Barba ca nu Te mai voteaza lumea ! Invita l la tine acasa daca vrei sa ai de cine rade .....
4.   Un exemplu prost trimis de
( 4 iun 2012, 19:29:27
Comedie si multa, multa prostie. Dupa guvernarea portocalie (o adevarata comedie) chiar ca avem motive de ras. Mare bombalau.
5.   ******** trimis de
( 5 iun 2012, 09:46:27
in ultimii 8 ani pentru pdl intreaga romanie a fost un stand-up comedy....si atunci cand au taiat din pensii, si atunci cand au taiat din salarii, si atunci cand au marit TVA la 24 %....dar dupa 10 iunie pentru intreaga romanie pdl ul va fi o mare comedie !!!
6.   Asta DA echipa. trimis de
( 5 iun 2012, 09:52:58
Cu o astfel de echipa vei avea,, sigur "consilieri domnule Lungu.Daca ti-ai fi primenit echipa ai fi avut sanse, asa ................Pacat ca vei iesi primar dar fara consilieri.
7.   ............. trimis de
( 6 iun 2012, 11:00:17
Trebuie ca oamenii sa stie cu cine au de a face,Nechifor daca e infundat si de oamenii lui ...!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei