Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 29 mai 2012 - Anul XVII, nr. 122 (5027)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Planuri realizabile

Piaţa Burdujeni va fi modernizată anul viitor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Piaţa Burdujeni, care deserveşte cel mai mare cartier al Sucevei, va fi modernizată anul viitor, când va fi acoperită şi închisă şi pe laterale.

Mai mult, clădirea Pieţei Burdujeni va beneficia de încălzire pe timp de iarnă.

Planurile de modernizare a Pieţei Burdujeni şi a împrejurimilor acesteia – prin refacerea căilor de acces şi amenajarea unei parcări proprii, au fost prezentate ieri comercianţilor de către primarul Sucevei, Ion Lungu.

Acesta a fost prezent acolo ieri dimineaţă, pentru a sta de vorbă cu oamenii, pentru a le explica planurile de modernizare a pieţei şi pentru a le solicita să-l susţină pe el şi echipa sa de la PDL pentru un nou mandat.

“Până nu demult, vindeam şi eu în piaţă cu dumneavoastră. Vreau să vă asigur că nu v-am uitat”, le-a transmis Lungu.

El le-a explicat oamenilor că până acum nu a avut cum moderniza pieţele, pentru că modernizarea Bazarului a necesitat o investiţie foarte mare, care nu a mai permis începerea de noi investiţii în cadrul aceluiaşi capitol bugetar.

“Vreau să modernizăm pieţele municipiului Suceava - Piaţa Burdujeni, Piaţa Centrală şi Piaţa George Enescu. Vreau să facem o modernizare aşa cum trebuie, să asigurăm căldură şi pe timp de iarnă. Cu banii pe care noi i-am asigurat într-un an pentru modernizarea Bazarului putem moderniza toate cele trei pieţe din Suceava”, a spus Ion Lungu, vorbindu-le comercianţilor din Piaţa Burdujeni.

El le-a prezentat chiar şi proiectul de modernizare, să vadă cum va arata piaţa lor peste un an de zile.

“Ştiu că mai sunt probleme şi nemulţumiri, este firesc să fie aşa, dar eu am venit să vă asigur că nu v-am uitat, că Piaţa Burdujeni va fi modernizată. Daţi un vot pentru mine, pentru un nou mandat, daţi un vot echipei mele din Consiliul Local şi nu o să vă dezamăgim”, le-a spus primarul Sucevei cetăţenilor din piaţă.

Lungu şi echipa sa au mers apoi din tarabă în tarabă, pe la magazinele laterale şi pe aleile Pieţei Burdujeni, vorbind cu oamenii, oferindu-le pliante cu programul său electoral, cu o prezentare a viceprimarilor şi oamenilor propuşi de PDL pentru Consiliul Local, oferindu-le celor pe care i-au întâlnit rulete, cutii de chibrituri, pixuri şi brichete.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Piaţa Burdujeni va fi modernizată anul viitor.
 Vizualizări articol: 939 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Piaţa Burdujeni va fi modernizată anul viitor3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Daca aveam primar... trimis de
(29 mai 2012, 19:34:42
Daca aveam primar,se batea sa elimine speculantii din piete.Asta e mana-n mana cu ei si le promite modernizari si investitii.Ai uitat cand udai gogosarii la Prelipca...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei