Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 28 mai 2012 - Anul XVII, nr. 121 (5026)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Întâlnire electorală

Primarul Ion Lungu a stat de vorbă cu sute de alegători, în Piaţa George Enescu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Sâmbătă dimineaţă, şeful municipalităţii sucevene, Ion Lungu, s-a aflat din nou în mijlocul cetăţenilor oraşului, cu care a stat de vorbă, ascultându-le păsurile, propunerile, dar primind din partea lor şi cuvinte de apreciere, mulţumiri şi urări de bine, în cadrul vizitei electorale pe care a făcut-o în Piaţa George Enescu.

Împreună cu echipa sa, printre care se numără deputatul Sanda-Maria Ardeleanu, viceprimarul Lucian Harşovschi, actuali şi viitori consilieri locali, Ion Lungu a străbătut Piaţa Mică de la un capăt la altul, fiind întâmpinat cu bucurie de o mulţime de oameni, care, de cum l-au văzut, şi-au făcut loc prin mulţime, pentru a ajunge la el, să-l felicite, să-i mulţumească sau să-i ureze succes la alegeri.

“Succesul meu depinde de dumneavoastră”, le răspundea Lungu, care le-a oferit celor cu care a vorbit pliante electorale cu proiectele mari pe care vrea să le ducă la îndeplinire într-un nou mandat, precum şi pixuri, brichete sau cutii de chibrituri.

Mulţi dintre cei pe care i-a întâlnit l-au întrebat când va moderniza şi Piaţa Mică, locul în care vin ei să-şi facă cumpărăturile.

“Aici modernizarea deja a început. Piaţa George Enescu, în principal Aleea comercială, în prima fază, este în plin proces de modernizare. În anii anteriori ne-am concentrat pe Bazar, dar de acum ne vom concentra forţele pentru modernizarea pieţelor, iar aici avem deja un proiect frumos, care va fi pus în practică cât mai curând. Piaţa Mică va fi prima piaţă care va avea încălzirea asigurată pe timp de iarnă”, a spus Ion Lungu, răspunzându-le celor interesaţi.

Alţi suceveni au ţinut să-i atragă atenţia asupra problemelor cu care se confruntă în zona unde locuiesc ei, primarul asigurându-i că se va găsi rezolvare pentru toate şi solicitându-le să mai aibă răbdare, pentru că nu se poate face totul deodată.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primarul Ion Lungu a stat de vorbă cu sute de alegători, în Piaţa George Enescu.
 Vizualizări articol: 933 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Primarul Ion Lungu a stat de vorbă cu sute de alegători, în Piaţa George Enescu2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   NU SE POATE FACE TOTUL DEODATA trimis de
(28 mai 2012, 11:46:08
Intr-adevar,in 8 ani nu s-a putut face de-o data totul.Ce pot sa zic de cartierul G.Enescu,ca arata ca restul orasului.Adica murdar,plin de mizerie si de praf,cu piata mica cu cocioabe ca pe vremea targovetilor ,cu bulevoardul proaspat carpocit si cu dungi albe trase estetic peste carpoceala.
2.   Consecvent radu asta trimis de
(28 mai 2012, 12:51:34
radumamii........nu scapi nici un articol.........inseamna ca ciumatii rosii te platesc bine..............cretinule... grija de atata pupat in do'n le ☭ sa nu spargi la nara....PERDANTULE
Ciumatilor......sunteti si prosti, cheltuiti bani de-an boulea cand Suceava este pdl-ista
dupa alegeri vom rade de voi si atunci cred ca ve-ti disparea de pe aici sau ve-ti urla in crismele lui baisanu.FRAUDA!
2.1  RE: Consecvent radu asta trimis de
(28 mai 2012, 14:24:01
Casalotule, pentru asemenea lobby eu cred ca VE-I mai primi o umbrela. O meriti in principal pt efortul intelectual depus in redactarea propozitiilor cap-coada, asa chinuite cum sunt ele, ca doar na...PDL-ul are nevoie de oameni ca tine
3.   NOI DOI SUNTEM CONCETATENI trimis de
(28 mai 2012, 13:19:14
Totusi.Interesul nostru e ca banii de la buget sa fie folositi 100% pentru cetatean si nu sa fie sifonati doua treimi din ei de firmele clientelare.Noi ii alegem si ii platim pe acesti oameni sa ne reprezinte interesele si nevoile noastre si nu interesele si nevoile lor .Vreau prea mult????

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei