Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 27 apr 2012 - Anul XVII, nr. 97 (5002)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Politic

UNPR Suceava a lansat încă 19 candidaţi pentru funcţiile de primar

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

UNPR Suceava şi-a lansat încă 19 candidaţi pentru funcţiile de primar din localităţile din judeţ.

Duminică, 22 aprilie şi miercuri 25 aprilie, UNPR Suceava a organizat două evenimente în cadrul cărora au fost prezentaţi în mod oficial candidaţii de primar din zona Gura Humorului, Câmpulung Moldovenesc şi Vatra Dornei. Lansarea celor 19 candidaţi a avut loc în prezenţa preşedintelui UNPR Suceava, Cătălina Vartic, care a ţinut să sublinieze faptul că echipa progresiştilor va avea în centrul oricărui program politic omul. Ea a precizat că viitorii primari UNPR vor face politică pentru oameni şi pentru binele acestora.

„Politica trebuie făcută pentru oameni, şi nu pentru partide. Candidaţii UNPR nu au făcut promisiuni, s-au angajat, însă, să depună toate eforturile pentru comunitate, pentru a creşte nivelul de trai al oamenilor”, a declarat Cătălina Vartic.

În cadrul celor două evenimente au fost prezentaţi candidaţii UNPR pentru funcţiile de primar din localităţile Gura Humorului - Stelian Simiganovschi; Ostra - Neculai Rotaru; Stulpicani - Isidor Răcilă, Mănăstirea Humorului - Adrian Buburuzan, Valea Moldovei - Neculai Floriştean; Drăgoieşti - Adrian Popescu; Ilişeşti - Vasile Fedorovici; Bălăceana - Ioana Troscov; Berchişeşti - Laurenţiu Coca, Breaza –Mihai Misiuc, Câmpulung Moldovenesc – Ioan Alboi Şandru; Frumosu –Grigore Vaman, Sadova –Iulian Coca; Vama –Ioan Balmoş, Vatra Moldoviţei – Candiano Breabăn, Vatra Dornei – Dorin Grohinschi, Cârlibaba – Constantin Şandru, Iacobeni – Liviu Ţaran, Panaci – Adrian Ţarcă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului UNPR Suceava a lansat încă 19 candidaţi pentru funcţiile de primar.
 Vizualizări articol: 973 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
UNPR Suceava a lansat încă 19 candidaţi pentru funcţiile de primar3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   * trimis de
(27 apr 2012, 12:45:42
ce scrie acolo : ROMÂNIA STABILĂ ???
o clică din trădători înseamnă STABILITATE ??????????
să mor io ! naţia asta-i senilă
şi-i plină de instabili mintali cu texte poluate
2.   CHIAR NU INTELEG trimis de
(27 apr 2012, 12:59:00
Chiar nu inteleg de ce dati atata atentie pentru un partid de 1%,ar trebui atunci sa dati aceeasi importanta PNTCD,PER,Ecologisti etc.
3.   .... trimis de
(27 apr 2012, 17:31:54
O clica de oameni inteligenti inseamna STABILITATE...oameni care au plecat din groapa plina de mafioti senili din USL si PDL.

Si chiar nu inteleg nici eu de ce se da atata importanta lui Nechiforel, Baisanu si la toata gasca din USL, de parca toti ar fi niste sfintisori nepatati. Sa se promoveze oameni noi si tineri, ca ne-am saturat de aceleasi fete care pozeaza in adevarate persoane onorabile. Iar UNPR-ul isi consolideaza stabilitatea, usor dar sigur, tinerii vin spre acest partid, si nu sunt putini, asa cum unele portavoci pro USL incearca pe aici, doar sa vorbeasca...la fapte sunt repetenti.
4.   Dfghjk trimis de
(27 apr 2012, 19:45:28
Iarasi am ramas fara cuvinte despre politica care se face in Campulung; politica se rezuma la ce spune popa Giosan, al cui nepot este Alboi Ion, ce fel de gospodari sunt liberalii si tot asa....Oare pana cand acest targ va fi condus de niste politruci analfabeti care acum in preajma alegerilor umbla la costum de trei lei luat din bazarul din suceava, pupa poalele popilor din localitate si cel mai important saluta pe toata lumea?
Va spun foarte sincer si cu mana pe inima, nu sunt politician dar din toti cei care aspira la functie de conducere in Campulung (primari, consilieri) nimeni nu o sa/l egaleze pe Hreciuc, personaj care ar trebui declarat cetatean de onoare al Campulungului....
E drept si trebuie sa recunosc sunt si cativa care merita sa ajunga in functie de intelepti ai tribului (Negura, Taran, Ica, Robciuc / v/am spus nu sunt politician) dar citind listele de papagali care doresc sa li se spuna consilieri locali am ramas cu un gol in stomac si cu o mare dezamagire si va spun dragi cititori ai acestui comentariu si in viitor va fi jale pentru orasul nostru care pe vremuri era perla Bucovinei.
5.   Fgh trimis de
(27 apr 2012, 19:51:17
Am scris acest comentariu deoarece am vazut si un candidat de la Campulung...........

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei