Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 16 dec 2011 - Anul XVI, nr. 297 (4895)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Dezminţire

Băişanu spune că primarul din Dumbrăveni nu a plecat din PNL

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele liberalilor din judeţul Suceava, Alexandru Băişanu, susţine că primarul din Dumbrăveni, Ioan Pavăl, nu a plecat din PNL, precizând totuşi că acesta i-ar fi spus că a fost contactat de liderii UNPR pentru a intra în acest partid. Afirmaţiile lui Băişanu au fost făcute după ce preşedinta UNPR Suceava, Cătălina Vartic, a anunţat la sfârşitul săptămânii trecute că Ioan Pavăl va candida pentru un nou mandat din partea acestei formaţiuni politice.

În replică, Alexandru Băişanu a spus, în cadrul unei conferinţe de presă, că liderul UNPR Suceava „a vorbit pentru a se lăuda”. „În opinia mea, capacităţile financiare de şantaj şi de a cumpăra primari ale UNPR şi ale domnului Oprea sunt foarte mari. Din discuţiile pe care le-am avut ulterior cu primarul din Dumbrăveni, pe care l-am avut contracandidat la alegerile pentru preşedinţia PNL Suceava, a reieşit următoarea concluzie: domnul primar nu a trecut la UNPR”, a declarat Băişanu.

El a adăugat că primarul din Dumbrăveni a recunoscut că a avut o întâlnire la Bucureşti cu liderul UNPR, Gabriel Oprea, acesta cerându-i să se alăture acestui partid în schimbul aprobării finanţării unui proiect de circa unul-două milioane de euro pentru comuna Dumbrăveni.

Liderul PNL Suceava a declarat că primarul din Dumbrăveni i-ar fi spus că în situaţia în care ar fi primit sprijin pentru aprobarea proiectului ar fi fost dispus să-i sprijine într-un fel sau altul pe cei din UNPR.

„Domnul primar mi-a spus că până în acest moment nu a primit nici un ban pentru proiectul respectiv, deci este în continuare membru al PNL. Personal, raportat la alţi primari, foşti liberali, cum sunt cei din Câmpulung Moldovenesc sau Horodniceni, pe care i-am exclus din partid, domnul Pavăl a avut bunăvoinţa şi respectul unui membru PNL marcant şi a discutat cu mine şi cu ceilalţi colegi pentru a explica în ce context au fost făcute declaraţiile respective ale doamnei Vartic”, a declarat Băişanu. El a subliniat că personal nu este de acord cu o astfel de atitudine a aleşilor locali care sunt dispuşi să-şi părăsească partidele din care fac parte în schimbul aprobării unor proiecte.

„Mie personal nu-mi convine acest mod de gândire, în care te laşi cumpărat şi abandonezi partidul în cadrul căruia îţi doreai o ascensiune, încât să ajungi preşedinte. Şi dacă domnul primar vrea un proiect de unul-două milioane de euro pentru a trece la UNPR, personal îmi schimb părerea despre el, pentru că e prea ieftin”, a încheiat Alexandru Băişanu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băişanu spune că primarul din Dumbrăveni nu a plecat din PNL.
 Vizualizări articol: 604 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Băişanu spune că primarul din Dumbrăveni nu a plecat din PNL0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei