Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 19 sep 2011 - Anul XVI, nr. 221 (4819)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Mesaj războinic

Flutur dă de pământ cu liderii opoziţiei, Ponta şi Antonescu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

„Ce şi-ar mai dori ei să câştige Suceava, să-şi răcească vinul şi berea la izvoarele noastre. Îi aştept pe amândoi în munţi să ne luptăm electoral”, a declarat preşedintele PD-L Suceava, Gheorghe Flutur.

„Transmitem adversarilor politici că nu o să rămânem cu mâinile încrucişate la demagogiile lor, la neadevărurile pe care le spun, la injuriile lor. Voi riposta de pe şantiere, de acolo de unde lucrăm şi fac ei alergie că tăiem panglici”. Este mesajul pe care prim-vicepreşedintele PD-L şi preşedinte al PD-L Suceava, Gheorghe Flutur, l-a transmis de la tribuna Consiliului de Coordonare Judeţean al partidului, desfăşurat sâmbătă, în sala mare a Casei de Cultură din municipiul Suceava, liderilor opoziţiei, „Victoraş şi Crin”, cum i-a alintat el pe copreşedinţii Uniunii Social Liberale (USL), Victor Ponta – PSD, respectiv Crin Antonescu - PNL.

Ţintele predilecte ale lui Flutur au fost PSD şi liderul acestui partid. Referindu-se la Ponta, liderul democrat-liberal a spus că „un om care a luat credit politic cu buletinul de la Ion Iliescu nu are dreptul să dea lecţii PD-L-ului”. „Un PSD care ne-a dat exemple cu cei doi Adrieni, unul Năstase, care se foloseşte de Parlamentul României ca să nu-i ia imunitatea, iar celălalt Severin, care s-a folosit de Parlamentul European. Ce vor ei să ne spună nouă despre moralitate, despre schimbările din grădina lor? Haideţi să fim realişti”, a tunat Flutur.

 

Flutur despre Ponta: „S-a afişat în Bucovina ca un tânăr stalinist de Bucureşti, dar a devenit un tânăr satanist”

El a criticat comportamentul lui Ponta în timpul vizitei sale în judeţul Suceava din 15 august, de Sfânta Maria, considerând că a fost unul nefiresc într-o zi aşa de importantă pentru creştinii ortodocşi. „Ce oferă PSD? Care este programul de guvernare al USL? Înjurături? Vii în Bucovina, la Putna şi înjuri? Asta este strategia lor electorală? Noi am fost prea buni şi am întors şi celălalt obraz, dar staţi cuminţi că avem ac de cojoc, că acum suntem ocupaţi cu administraţia locală. S-a afişat aşa, ca un tânăr stalinist de Bucureşti, dar a devenit un tânăr satanist. Vii şi înjuri la biserică. Despre ce vorbim? Cred că oamenii din zonă taxează, nu acceptă aceste mizerii”, a spus liderul democrat-liberal.

Gheorghe Flutur a amintit că PSD nu a făcut nimic pentru Suceava în timpul cât s-a aflat la guvernare şi că, de fapt, Bucovina a fost „un fel de hotel de tranziţie pentru ştabii de la Bucureşti ai PSD, care au promovat turismul guvernamental şi parlamentar”. „Listele cu Mohora (n.r. - fostul deputat PSD de Suceava Tudor Mohora) şi cu alţii de la Bucureşti veneau. PD-L a promovează parlamentari de aici, din Suceava, nu teleportaţi din altă parte. Sigur că mămăliguţa cu smântână şi cobza de păstrăv le prindea bine ştabilor de la Bucureşti ai PSD-ului, după care plâng şi acum. I-am văzut şi pe Ponta, şi pe Antonescu, care compun această nefericită alianţă P.A., care au spus că prioritatea lor numărul unu este Suceava. Ce şi-ar dori ei să câştige Suceava, să-şi răcească vinul şi berea la izvoarele noastre. Nu putem să-şi lăsăm, pentru că ei nu au decât priorităţi electorale, nicidecum dezvoltarea judeţului”, a arătat Flutur.

 

Flutur: „Pentru PSD bogăţia oamenilor simpli este ca tămâia pentru Satana”

În opinia lui Flutur, PSD a adunat voturi în special din zonele sărace, de aceea i-a acuzat pe social-democraţi că s-au menţinut la putere, ţinând intenţionat în sărăcie anumite zone ale ţării. „Pentru ei, bogăţia oamenilor simpli este ca tămâia pentru Satana”, a spus Flutur. Despre USL, prim-vicepreşedintele PD-L a afirmat că este o construcţie în care PSD este pe post de gardian, iar PNL pe post de prizonier. După părerea lui Flutur, PNL a luat plasă cu PSD, liberalii ajungând un fel de „carne de tun”, urmând să aibă candidaţi în zonele în care social-democraţii se feresc să candideze. „Este atât de dezechilibrată relaţia între ei încât sunt convins că nu va rezista. Aici este ca în povestea cu oaia şi lupul: oaia ce-o mâncat-o lupul au făcut apoi un cuplu”, a spus liderul democrat-liberal.

Referindu-se la cotarea USL în sondaje, Flutur a spus că procentele pe care le avansează ei, de peste 60%, nu sunt reale, cele adevărate situându-se în jurul a 42-43%. „Dacă au 67%, de ce curtează în fiecare săptămână UDMR? Pentru că nu au decât 42-43%. Cât le-am arătat la Piatra Neamţ, pentru că acolo a fost bătălia de la Podu Înalt”, a explicat prim-vicepreşedintele PD-L.

Flutur a mai spus că îi aşteaptă pe Ponta şi pe Antonescu „în munţi, să ne luptăm electoral”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur dă de pământ cu liderii opoziţiei, Ponta şi Antonescu.
 Vizualizări articol: 833 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.60/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.6 din 5 voturi
Flutur dă de pământ cu liderii opoziţiei, Ponta şi Antonescu2.655

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   * trimis de
(19 sep 2011, 11:08:53
Voioşi ca Marry Poppins înainte de menopauză
Băsiştii circulă ,, pe sticlă ’’ fluturând ,, level of trai ’’
Al nostru level of trai nu-i din a lor cauză
E vina ta că nu faci parte din a lor ... alai

Pedeliştii se mulţumesc cu lucruri mici :
O mică vilă , un mic iaht , o mică moştenire
Când ai votat .. ai ştiut unde s’aplici ?
D’asta nu-nţelegi nimic şi te uiţi în jur cu uimire

Acu’ li s-a spart veica oratorică , sunt în campanie
Se’mbracă .. în ce culoare vrei , îţi place verdele ? ¯`•.
Pregăteşte-te să’i votezi ( ei au pregătit şampanie ) winking
Mergi la poartă ! tocmai ţi-a adus o sacoşă .. şocâtelehurry up
2.   Ha, ha, ha trimis de
(19 sep 2011, 11:49:45
nu ştiu nea Gheorghiţă cine îţi face discursul sau e creaţie proprie, însă la capitolul ăsta ai un umor beton.
3.   Pt abcdar trimis de
(19 sep 2011, 12:44:29
ma prostane, vezi vreo rima pe undeva? cine dracu te-a facut asa timp...
Vorbeste cu astia de la psd poate iti gasesc un loc pe la vreu azil pentru ca la pdl nu ai nici o sansa
esti irecuperabil, cretin timpit
Eminescu cind era bolnav, inainte de a muri ,a scris ceva cam asa * Merg pe gard/de drum ma tin/si cu subtioara-n piine/nu ma latra nici un ciine.....
Daca citesti un pic, abcdar borit, ce esti, ai sa observi o rima si un ritm agramatule si pupincuristule si ....SPINZURA-TE pt. ca m-am saturat sa-ti vad prostiile pe aici
3.1  RE: Pt abcdar trimis de
(19 sep 2011, 13:02:37
Pdl-istii,cu neuronul lor stingher cred ca daca nu esti de-ai lor esti psd-ist!Ce eroare!Si unii si altii au origini sanatoase,securisto-comuniste, diferenta intre ei e ca unul se uita in timp ce celalalt suge....
3.2  RE: Pt abcdar trimis de
(19 sep 2011, 13:20:37
mai poetu' lu' peste, eu nu mai pot!! citesc si eu cate un articol si obligat gasesc si rahaturile tale pe undeva. stai si pandesti cand se baga editia si-ti pui repede rahaturile ca prime comentarii. esti destept de impungi, jita incaltata!
3.3  RE: Pt abcdar trimis de
(19 sep 2011, 16:07:19
ABCDAR... traiesti bine.
4.   - trimis de
(19 sep 2011, 13:54:00
Titlu de c.acat, continut la fel. Mi-a venit putina voma in gura cand am citit.
5.   INTREBARE trimis de
(19 sep 2011, 14:01:06
IN AFARA DE JAFUL SILVIC,CE STII TU DESPRE MUNTI,BIET MUTYL,SARACU???
6.   Aoleeuuuu trimis de
(19 sep 2011, 15:58:09
„Pentru PSD bogăţia oamenilor simpli este ca tămâia pentru Satana”

Pai in mandatul lor a saracit cel mai tare romanul... Astia is belea...
7.   Presa obiectiva??? trimis de
(19 sep 2011, 16:00:25
Din pacate monitorul a inceput sa semene tot mai mult cu presa comunista de acu 20 si ceva de ani ,care aducea numai ,,osanale conducatorilor iubiti si partidului"!!.
Oare conducerea acestui ziar tot politic a fost numita?!
7.1  RE: Presa obiectiva??? trimis de
(19 sep 2011, 16:09:57
Este vorba de management in timp de criza: scriu in favoarea celui care plateste mai mult. Simplu si... benefic pentru cei care rod o bucata de paine din mana politicienilor aflati la putere.
8.   ... trimis de
(19 sep 2011, 16:17:06
Referitor la 'izvoarele noastre' unde 'dusmanii de clasa' vor sa-si raceasca vinul si berea: stimate edil, toate izvoarele au fost colorate in portocaliu, nu a mai ramas nimic "al nostru", totul este a PDL-ului. Cu putin noroc, poate vor reveni la culoarea lor normala, care apropos... nu este verde.
9.   Ptr. Her Flutur. trimis de
(19 sep 2011, 19:39:36
Cel mai frumos lucru` ar fi sa se desfiinteze cam. sentorilor si in locul lor sa fie consilile jud.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei