Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 9 sep 2011 - Anul XVI, nr. 213 (4811)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Politic

Flutur: PD-L trebuie să fie catalizatorul Mişcării Populare, care să se contrapună Mişcării Populiste şi Socialiste

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Prim-vicepreşedintele PD-L Gheorghe Flutur consideră că acest partid are obligaţia morală de a deveni catalizatorul unui pol de dreapta de pe scena politică din România. Flutur a declarat ieri, la Vicovu de Jos, că în jurul PD-L se poate forma o Mişcare Populară, care să se contrapună „Mişcării Populiste şi Socialiste”.

„Ca o părere personală, cred că PD-L are obligaţia morală să fie catalizatorul unui pol popular în România, indiferent cum se va numi el. Şi trebuie să facem paşi în această direcţie. Dacă se va numi mişcare populară, ea trebuie să se contrapună mişcării populiste de stânga”, a declarat Flutur.

El a adăugat că la formarea acestei mişcări populare ar putea să adere şi alte forţe politice care susţin proiectele de modernizare a României şi a instituţiilor de bază ale statului.

„Toate forţele care sprijină valorile de dreapta ar trebui să se regăsească aici”, a subliniat prim-vicepreşedintele PD-L.

Gheorghe Flutur a adăugat că, din punctul său de vedere, PNL ar putea să fie eligibil într-o discuţie cu PD-L doar în condiţiile în care liberalii se vor detaşa de PSD. Flutur a spus că din punctul său de vedere, liberalii sunt prizonierii PSD.

„Acolo, în acea alianţă socialistă, PSD este gardianul, iar PNL este trimis pe front ca şi carne de tun în bătălia politică. Dacă va reuşi să se detaşeze de PSD, PNL poate fi eligibil într-o discuţie cu PD-L şi cu forţele de dreapta care doresc modernizarea României. Este o părere personală, dar eu cred că PD-L are obligaţia să încurajeze coagularea acestor forţe de dreapta”, a precizat Gheorghe Flutur.

Întrebat dacă în momentul de faţă se poartă discuţii cu reprezentanţii PNL, prim-vicepreşedintele PD-L a arătat că discuţiile sunt purtate cu electoratul liberalilor. „Electoratul înţelege că PNL trebuie să fie alături de noi”, a încheiat Flutur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur: PD-L trebuie să fie catalizatorul Mişcării Populare, care să se contrapună Mişcării Populiste şi Socialiste.
 Vizualizări articol: 605 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Flutur: PD-L trebuie să fie catalizatorul Mişcării Populare, care să se contrapună Mişcării Populiste şi Socialiste0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Alo, 112 trimis de
( 9 sep 2011, 20:16:32
Chiar nu mai exista leac pentru asa boala. Auziti si va cruciti cum grohaie acest porcalau portocaliu-verzui: "că în jurul PD-L se poate forma o Mişcare Populară, care să se contrapună „Mişcării Populiste şi Socialiste”. Acest bombalau chiar are nevoie de tratament indelungat si internare pe durata lunga la Socola. Cine vorbeste de populism? Chiar ne crede papusi cu care se joaca cum vrea? Mai dureros este faptul ca prostul este sustinut de de alti portocalii-verzui cu mintea la nivelul unor copii la inceput de gradinita. Diaconescu si Flutur = nucleul de baza al Marii Miscari a Nebunilor. Rusine BOMBALAILOR. VINE RASCOLUL.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei