Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 6 mai 2011 - Anul XVI, nr. 105 (4703)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Cercetare

Candidaţii USL la şefia CJ şi la Primăria Suceava vor fi cunoscuţi după sondajele din mai

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Candidaţii Uniunii Social Liberale la preşedinţia Consiliului Judeţean şi la Primăria municipiului Suceava vor fi cunoscuţi în urma unor sondaje care vor demara după data de 16 mai, a anunţat ieri preşedintele PSD Suceava, deputatul Cătălin Nechifor.

Nechifor a precizat că vor fi două sondaje, unul făcut de PSD şi celălalt de PNL, urmând ca rezultatele să fie armonizate ulterior. Liderul social-democraţilor suceveni a menţionat că propunerile PSD pentru şefia Consiliului Judeţean şi pentru Primăria Suceava vor fi stabilite în şedinţa de astăzi a Biroului Permanent Judeţean al partidului, după care vor fi supuse aprobării luni, în şedinţa Comitetului Executiv Naţional.

Potrivit lui Nechifor, sondajele vor stabili şi ponderea celor două partide pe listele de consilieri judeţeni şi de consilieri locali ai municipiului Suceava.

„Ţinta noastră, a USL, la Suceava este una ambiţioasă, dar perfect realizabilă, şi anume câştigarea Consiliului Judeţean, a Primăriei Suceava şi sporirea numărului de localităţi în care avem primari. În acest moment USL deţine o pondere politică importantă, şi anume 60 de localităţi din totalul de 114 sunt conduse de primari PSD şi PNL. Avem 49 de primari PSD şi 11 PNL şi cred că putem câştiga în 2012 împreună cu PNL şi PC un număr mai important de primării”, a declarat preşedintele PSD Suceava.

Cătălin Nechifor a evitat să facă dezvăluiri cu privire la persoanele care vor fi supuse sondajelor de opinie, însă mai mult ca sigur pe listele USL va figura atât el, cât şi liderul liberal, Ştefan Alexandru Băişanu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Candidaţii USL la şefia CJ şi la Primăria Suceava vor fi cunoscuţi după sondajele din mai.
 Vizualizări articol: 1278 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Candidaţii USL la şefia CJ şi la Primăria Suceava vor fi cunoscuţi după sondajele din mai3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Viitor de aur tara noastra are trimis de
( 6 mai 2011, 12:38:03
Eu zic asa: la primarie sa fie Rromul Ionescu , iar la CJ tineret bovin , frate , adica maestrul Medicamente Acatrinei , bineinteles dupa ce il racolati in partidul vostru de  ☭ . Capisco?
2.   So pe el abcdar trimis de
( 6 mai 2011, 17:08:48
pupai in cur, acu e momentul, javra
3.   Desigur vei face curatenie trimis de
( 6 mai 2011, 19:58:31
insa ospatarule tu singura curatenie pe care o stii e cea de pe mese dupa chiohanurile lui nea gavril. insa chestia aia se cheama debarasare. sondajul cine il face? iar umblii cu studenti platiti dintr-o fundatie fantoma cu cotizatii de la patronii carora le promiti tot felul de baliverne dupa alegeri cum ai facut in 2004? nu cred camai tine vrajeala. si sper ca na-i de gand sa bati pe la usa oamenilor. puneti-va un cort in santierul pirlipcanului din centru mai bine.
4.   Zagra trimis de
( 7 mai 2011, 16:50:44
pe bune ca asta era ospatar ? pare mai degraba bucatar

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei