Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 29 apr 2011 - Anul XVI, nr. 99 (4697)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Politic

Milici: Peste 1.100 de pensionari au apelat la PSD pentru a beneficia de consultanţă juridică

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Vicepreşedintele PSD Suceava, Ovidiu Milici, a anunţat că peste 1.100 de pensionari din judeţ au apelat la consultanţa juridică oferită de social-democraţi pentru a-şi recupera sumele tăiate din pensii. Milici a spus că de această consultanţă juridică beneficiază pensionarii cărora pensia le-a fost diminuată cu 5,5%, reprezentând contribuţia la asigurările de sănătate. El a spus că în momentul de faţă PSD Suceava a strâns peste 1.100 de dosare ale pensionarilor, care conţin cupoanele de pensii de dinainte şi de după diminuarea cu 5,5%, marea majoritate a acestora fiind depuse la Casa Judeţeană de Pensii.

„Aş vrea să-i rog pe acei pensionari care nu au semnat încă plângerea prealabilă să vină la sediul nostru să facă acest lucru. Iar pensionarii care au primit deja răspuns la plângerea prealabilă sunt rugaţi să vină la sediul PSD, să aducă această plângere şi să completeze mai departe cererea de trimitere în judecată”, a spus Milici.

Vicepreşedintele PSD Suceava s-a declarat convins de faptul că acţiunea social-democraţilor de a-i ajuta pe pensionari să-şi recupereze drepturile va avea succes. Ovidiu Milici a declarat că PSD este de părere că decizia de a impozita pensiile mai mari de 740 de lei este abuzivă.

„Suntem absolut convinşi că efortul nostru în a-i sprijini cu asistenţă juridică va avea succes, iar oamenii îşi vor recupera banii pentru care au muncit o viaţă”, a mai declarat Milici.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Milici: Peste 1.100 de pensionari au apelat la PSD pentru a beneficia de consultanţă juridică.
 Vizualizări articol: 630 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Milici: Peste 1.100 de pensionari au apelat la PSD pentru a beneficia de consultanţă juridică5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   DOAMNE LUMINEAZA-I MINTILE ACESTUI MILICI trimis de
(29 apr 2011, 13:37:51
NU AM AUZIT DE MILICI SI NICI NU STIAM CA E PSD-IST PINA IN 2009 PINA CIND CINEVA A TRIMIS UN SMS INTR-O EMISIUNE CA MI-SE REZOLVA UN CAZ DACA IAU LEGATURA CU EL IAR EL CU VANGHELIE SI ASTFEL MI SE REZOLVA PROBLEMA IAR CIND M-AM INFORMAT MAI BINE EL FACE PARTE DIN RETEAUA BINE ORGANIZATA CARE SUGRUMA JUSTITIA DIN ROMANIA UNDE TOATE DOSARELE GRELE AJUNG IN PAROHIA LUI VANGHELIE LA JUDECATORIA SECTORULUI 5.VA POT DA UN EXEMPLU DOSAR UN DOSAR CARE ESTE MUSAMALIZAT SI TERGIVERSAT DE ANI DE ZILE DE ACEASTA RETEA,,DOSAR NR.6863/302/2010 JUDECATORIA SECTOR 5 BUCURESTI,,SI ALTE DOSARE GRELE SI MAI AVETI CURAJ SA VORBITI DE PENSII CA NU SINT BANI/???
2.   Nu te cunosc, dar simt că ţie cam foame trimis de
(29 apr 2011, 15:50:20
bun şi dacă oamenii ăia care au pierdut în urma recalculării bani la pensie pierd în instanţă ceea ce le propovăduieşti tu în goana după ciolan, a se citi voturi, te-ai gândit vrodata câtă carne ai să primeşti plus bonus blesteme. e cam clar în condiţiile actuale că USL are o şansă să câştige alegerile din 2002 şi ce o să faceţi. da-ţi bani la pensionari? de unde? luaţi de la cei care muncesc, au rate, stau în chirie, fac şi party time pentru nişte bani în plus. pensionarii să ştii de la mine nu fac revoluţie niciodată, dar cei în putere am văzut că au soluţii. pune mâna pe istoria lumii şi citeşte-o şi o să vezi cine a construit cu adevărat societăţi viabile.
2.1  RE: Nu te cunosc, dar simt că ţie cam foame trimis de
(29 apr 2011, 15:51:33
vrodată=vreodată, 2002=2012
3.   Lingau de meserie trimis de
(19 nov 2011, 20:51:19
Amarule ... nici nu aveai de unde sa stii ceva despre acest Milici. Pe vremurile batranului Marza , acest individ era soferul lui .. ii asigurase o paine .. ca murea de foame si acum... uite s-a urcat scroafa in copac si accede la functii inalte in PSD si cine stie daca inteligentul electorat bucovinean nu il va unger cu ceva sulemeneli de parlamentar daca primeste niscaiva pomeni anul viitor.
Peste tot te impiedici de judecatile lui de valoare de cand seniorii pesedisti suceveni il imping la facut galagie. Pacat ca prin asta fac un deserviciu partidului... individul are nu numai un deget intepenit ci si cerebelul , si cand ia contact cu alcoolul concureaza la discurs cu mahalaua.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei