Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 29 apr 2011 - Anul XVI, nr. 99 (4697)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Opinie

Liberalii consideră că zilele de 1 şi 2 mai ar trebui să fie de doliu şi nu de sărbătoare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PNL, Alexandru Băişanu, consideră că zilele de 1 şi 2 mai, când se sărbătoresc Ziua Internaţională a Muncii, respectiv Ziua Tineretului, ar trebui să fie prilej de doliu naţional şi nu de sărbătoare. Băişanu a declarat că atât salariaţii, cât şi tinerii din România nu au motive să sărbătorească în aceste zile, în condiţiile în care drepturile de care ar trebui să beneficieze au fost reduse de actuala guvernare. „Discutăm despre două categorii sociale, cei care muncesc şi tinerii, care în momentul de faţă sunt văduvite de marea majoritate a drepturilor pe care ar trebui să le aibă. Şi unii, şi alţii trăiesc momente foarte dificile într-o Românie condusă de PD-L, în care salariile au scăzut. De asemenea, foştii oameni care au muncit şi sunt pensionari nu mai au pensiile care să le asigure un nivel decent de trai”, a spus Băişanu. El a adăugat că dacă salariaţilor le-au scăzut veniturile, tinerii din România nu mai au posibilitatea să-şi găsească un loc de muncă. Liderul PNL Suceava a spus că în zilele de 1 şi 2 mai, atât salariaţii, cât şi tinerii, ar trebui să ia atitudine faţă de măsurile luate de Guvernul României. „Considerăm că cele două zile nu pot fi zile de bucurie pentru cetăţenii României, ci de doliu naţional”, a precizat Alexandru Băişanu.

Pe de altă parte, preşedintele PNL Suceava a declarat că dacă până în anul 2008 în România erau 4,8 milioane de angajaţi, în momentul de faţă acest număr a scăzut la 4,1 milioane. „700.000 de români şi-au pierdut locurile de muncă, iar acţiunea Guvernului de a da afară oameni care muncesc continuă. Acest Guvern trebuie să înţeleagă că dacă dai afară pe cineva din zona bugetară trebuie să îi găseşti şi soluţii, pentru a-l ajuta să-şi facă o firmă sau să se angajeze în domeniul privat”, a mai spus Băişanu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Liberalii consideră că zilele de 1 şi 2 mai ar trebui să fie de doliu şi nu de sărbătoare.
 Vizualizări articol: 1073 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Liberalii consideră că zilele de 1 şi 2 mai ar trebui să fie de doliu şi nu de sărbătoare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ALT OM BONLAV DE PROSTIE OMENEASCA trimis de
(29 apr 2011, 13:20:18
DOMNULE ATI FOST LA GUVERNARE CE ATI FACUT?????ATI ALIMENTAT HOTIA,EVAZIUNEA FISCALA,CORUPTIA,SPAGA SI ALTELE ASA CA NU MAI CIRCOTATI CA SINTETI RASPUNZATORI CU TOTII DE CEEA CE SE INTIMPLA IN ACEASTA TARA
2.   Bolnav dupa putere trimis de
(29 apr 2011, 18:27:22
Un alt penibil.
3.   Acolu erai puiut? treci acasa! trimis de
(29 apr 2011, 19:01:40
puiut da vii acasa de 1 si 2 mai? ca si stiu cum imi aranjez agenda!
4.   "Tampitii spun lucruri trasnite" trimis de
(30 apr 2011, 11:32:40
De data asta promit ca nu mai intru in barul de la Mall,pai de ce sa-l imbogatesc pe acest individ ? "Domnule' asazis liberal,de ce sa tinem doliu ? D-ta poate ai un motiv,"poate ti-a murit la intrare" si a-i "arborat-o" in berna,noi insa suntem tari si spargem nuci,de ce sa tinem doliu !"Da-ti doua palme" si nu mai scoate asemenea aberatii din "tatarcuta".

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei