Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 24 ian 2011 - Anul XVI, nr. 18 (4616)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Răspuns

PD-L Suceava îi transmite lui Ponta că are un discurs „de procuror ieşit din mână”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Prim-vicepreşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PD-L, senatorul Orest Onofrei, a declarat că discursul preşedintelui PSD Victor Ponta, de la Suceava, îl descalifică pe acesta, deoarece se bazează doar pe „injurii şi acuzaţii nefondate”.

Onofrei a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă, că Ponta a fost invitat la Suceava de liderii locali ai PSD, Cătălin Nechifor şi Ovidiu Milici, „ca să-i zică vreo două lui Flutur”, pentru că ei „nu sunt luaţi în serios”.

În opinia lui Onofrei, care a precizat că exprimă punctul de vedere oficial al PD-L Suceava pe acest subiect, Victor Ponta nu are un discurs de om politic, ci de procuror „ieşit din mână”.

„Discursul lui Victor Ponta nu este de om politic, ci al unui procuror ieşit din mână, care în orice stat de drept ar rămâne şomer pentru că n-a făcut decât să acuze, fără să prezinte nici o probă, punându-i pe cei acuzaţi să producă probe şi nu invers. Ponta plimbă acelaşi discurs din judeţ în judeţ, cu singura deosebire că liderii locali ai PSD îi şoptesc la ureche cum se numesc liderii PD-L şi schimbă doar numele acelor lideri”, a spus senatorul PD-L.

Acesta apreciază că Ponta a atacat de fapt justiţia, pe care a acuzat-o că nu-şi face treaba acum, susţinând că va aresta corupţii la indicaţii de partid, după ce va veni PSD la guvernare, şi l-a calificat pe Victor Ponta drept „un mic Pol Pot de Gorj”.

Onofrei a spus că, dacă liderul PSD nu-şi corectează discursul, nu trebuie să se mire că populaţia României nu-l ia în serios.

„Să nu plimbe discursul ca un mic Pol Pot de Gorj, care foloseşte injuriile în loc de argument şi acuzaţiile pe post de ideologie de partid. Dacă Victor Ponta continuă acest stil de a face politică, surprinzător la vârsta lui, ne va aduce în situaţia să-l regretăm pe Vadim Tudor. Limbajul este acelaşi, dar măcar Vadim Tudor avea şi talent. Ponta are doar înjurături”, a mai spus prim-vicepreşedintele PD-L Suceava.

 

Pardău se declară solidar cu Flutur la atragerea de fonduri în judeţ

La rândul său, prim-vicepreşedintele PD-L Dumitru Pardău a declarat că „tânărul Ponta” şi-a dat seama că ceea ce a reuşit să facă preşedintele PD-L al Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur, împreună cu echipa sa în doi ani de administraţie nu a reuşit PSD în 18 ani.

„Din acest motiv mă simt solidar cu Gheorghe Flutur şi echipa lui, precum şi cu primarii din judeţ, pentru că ştiu să atragă fonduri pentru dezvoltarea judeţului. Da, e un adevăr, Gheorghe Flutur şi PD-L sunt vinovaţi de atragerea de fonduri pentru dezvoltarea judeţului, pentru proiecte de investiţii, proiecte la care PSD nici măcar nu visa că se pot face. Dacă acest lucru reprezintă o vină, declar cu toată tăria că noi ne-o asumăm. Ne asumăm vina de a dezvolta judeţul Suceava”, a declarat Pardău.

El a mai spus că orie om din judeţ poate observa care este diferenţa între PSD şi PD-L, între administraţia PD-L şi cea PSD, cât a fost la conducerea judeţului”, a încheiat Pardău.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PD-L Suceava îi transmite lui Ponta că are un discurs „de procuror ieşit din mână”.
 Vizualizări articol: 1327 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PD-L Suceava îi transmite lui Ponta că are un discurs „de procuror ieşit din mână”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   * trimis de
(24 ian 2011, 11:23:58
Un geniu ca tine , cu organe geniale
Se iroseşte , ne iroseşte şi pe noi
N-ai dori , pe viitor , matale
Să ne laşi , cu balta noastră de gunoi ?

Suceava e cum o ştii , doar c-ai uitat’o
E fără fluturi de spumă ce se zdrobesc de mal
Speranţă nu mai este , ai eutanasiat’o
Tu şi cu portocalii tăi amputaţi mental

Eşti pricopsit c-o sinecură conjuncturală
Trăieşti în întuneric , nebărbieritule
Nu te putem privi , ai o ’’ boală ’’
Eşti înalt şi cu nasul pe sus , senatorule
2.   Pentru toata lumea trimis de
(24 ian 2011, 21:43:52
Mai fratilor v-am spus de atatea ori nu-l mai dati pe acest poponar(Orest) prin ziare si televiziuni ca mi se face greata,locul lui era la animale,ca e doctor veterinar si v-am mai spus A OMORAT UN OM,intr-un accident rutier,ar trebui sa iasa din politica.RUSINE,cand ii vad mutra mi se face greata
3.   Alesi penali trimis de
(25 ian 2011, 01:38:06
cu fondurile atrase ar trebui sa construiti o puscarie moderna ca o sa aveti nevoie de ea tot cei care lucrati "la reforma statului"prin incalcarea constitutiei,a legilor.de la omorit oameni pe sosele a/ti ajuns sa aveti pe constiinta vieti de pensionari ca urmare a unei legi care a fost votata intr/un mod oribil in camera deputatilor .rusine sa va fie.o sa platiti pentru aceste mirsavii.
4.   Adevarat trimis de
(30 ian 2011, 19:29:04
si justitia si-a iesit din mana... cine a omorat copilul, nu a mai facut puscarie ?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei