Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 17 ian 2011 - Anul XVI, nr. 12 (4610)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Opinii

Democrat-liberalii suceveni consideră că şi-au respectat promisiunile faţă de mediul de afaceri

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Secretarul general al PD-L Suceava, deputatul Ioan Bălan, consideră că democrat-liberalii au reuşit să-şi respecte promisiunile faţă de mediul de afaceri sucevean. Ioan Bălan a spus că în cei doi ani de administraţie judeţeană PD-L au fost organizate mai multe acţiuni de promovare a turismului, în acelaşi timp fiind promovate proiecte pentru dezvoltarea infrastructurii.

„Mă refer la acţiunile de promovare a judeţului prin brandul Bucovina. Şi putem aminti aici cele mai importante acţiuni, Paştele în Bucovina, Produs în Bucovina, Crăciun în Bucovina, beneficiarii direcţi fiind dezvoltatorii din turism şi producătorii tradiţionali”, a spus Ioan Bălan. El a amintit că în cei doi ani de administraţie judeţeană PD-L au fost începute proiecte pentru dezvoltarea infrastructurii, respectiv drumuri, apă şi reţele de canalizare, precum şi pentru modernizarea unor şcoli, spitale, cămine culturale.

„Aceste proiecte pun în mişcare mediul de afaceri din zona firmelor de construcţii, a producătorilor de materiale de construcţii, a transportatorilor, a firmelor de proiectare şi consultanţă. Asta înseamnă de fapt ceea ce a promis şi ceea ce face PD-L la Suceava, iar opoziţia refuză să vadă. Acestea sunt măsuri concrete pentru stimularea creşterii economice, care au ca efect direct menţinerea şi creşterea numărului locurilor de muncă”, a declarat deputatul PD-L. Bălan a mai spus că în perioada următoare, administraţia PD-L a judeţului va organiza întâlniri între primarii suceveni şi reprezentanţii mediului de afaceri în vederea găsirii unor oportunităţi de afaceri în localităţile judeţului. Ioan Bălan a arătat că aceste întâlniri vor fi organizate cu toţi primarii din judeţ, indiferent de apartenenţa politică a acestora.

„Vom încerca împreună să găsim oportunităţi de investiţii în localităţile fiecărui primar, având în vedere că a fost promulgată şi legea parteneriatului public-privat. În acelaşi timp vom încerca şi noi să găsim oameni dispuşi să investească în localităţile judeţului”, a mai precizat Ioan Bălan.

 

Onofrei: Cei doi ani de administraţie PD-L trebuie comparaţi cu 18 ani de administraţie PSD

La rândul său, prim-vicepreşedintele PD-L Suceava, senatorul Orest Onofrei, a declarat că perioada de doi ani de administraţie democrat-liberală a judeţului trebuie comparată cu cei 18 ani de administraţie PSD.

„Este lesne de observat că în ultimii doi ani acest judeţ s-a dezvoltat. Şi s-au întâmplat lucruri incomparabil mai multe, mai mari şi mai importante decât în 18 ani de administraţie PSD. Probabil că acest lucru îi nelinişteşte pe cei din PSD. Faptul că social democraţilor li s-a urât cu opoziţia şi că le este dor de guvernare nu justifică faptul că singura acuzaţie care i se aduce administraţiei PD-L de la Suceava este că se face ceva”, a spus Onofrei.

El a adăugat că la o inventariere a realizărilor PSD în cei 18 ani de mandat la conducerea judeţului se pot aminti doar „zona industrială dezvoltată de social democraţi”, respectiv Centrul Economic Bucovina, pe care Onofrei l-a definit ca fiind „adăpostul pentru păianjenii fără stăpân de la Salcea”. Senatorul PD-L a spus că la aceasta se poate adăuga proiectul „Suceava - Utilităţi şi mediu la standarde europene”, care în opinia acestuia s-a transformat „în a îngropa o conductă pe direcţia Gura Humorului – Vatra Dornei, sperând în felul acesta că va creşte de la sine o reţea de distribuţie de gaze naturale”. Nu în ultimul rând, Orest Onofrei a făcut referire şi la propunerea actualului lider al PSD Suceava, Cătălin Nechifor, care în perioada în care a fost europarlamentar „propunea să creştem orez în valea râului Suceava”. „Acestea, în mod concret, sunt singurele realizări în administraţia PSD, în contrast cu ceea ce s-a realizat în ultimii doi ani”, a încheiat Onofrei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Democrat-liberalii suceveni consideră că şi-au respectat promisiunile faţă de mediul de afaceri.
 Vizualizări articol: 699 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Democrat-liberalii suceveni consideră că şi-au respectat promisiunile faţă de mediul de afaceri1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   * trimis de
(17 ian 2011, 11:15:37
Viaţa românească se consumă
Într’un întuneric complet
Doar ce’i ce nu văd se îndrumă
Cei ce văd , nu văd , e imperfect

Dereglarea bi ☭ ră de nesimţire
E generalizată , s-a uzat cuvântul
Românii văd în întuneric foarte bine
Fiindcă trăiesc la limita cu mormântul

Nu facem mitinguri ci terapie de grup
Plângem pe furiş să nu ne vadă copii
Păşim în noul an cu al nostru trup
Plătind prezentului tot mai multe datorii
2.   Urmariti si.....video trimis de
(17 ian 2011, 13:04:41
am urmarit comentariile inregistrate video si ma amuzat foarte mult cum se manifesta domnul doctor veterinar care nu/si gasea linistea pe acel scaun.poate a facut vre/o consultatie ...de specialitate inainte si s-a pricopsit cu ceva ....urmari."sper" din tot sufletul sa nu fie gripa........porcina

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei