Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 3 dec 2010 - Anul XV, nr. 285 (4576)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Întrebări

PSD Suceava vrea să afle de la Flutur câte spitale din judeţ vor fi desfiinţate la anul

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

PSD Suceava, prin vocea secretarului pe zona Vatra Dornei, Cezar Ioja, i-a cerut preşedintelui Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur, să spună câte spitale se vor închide în judeţ în anul 2011. Ioja şi-a justificat solicitarea făcând referire la afirmaţia şefului statului, Traian Băsescu, potrivit căreia anul viitor se vor închide 200 de spitale la nivel naţional.

„Sumele alocate Ministerului Sănătăţii pentru anul 2011 sunt mai mici faţă de acest an cu 38%, ca de asemenea şi sumele alocate Caselor de Asigurări de Sănătate, care vor mai mici cu 8%. În plus, domnul Băsescu a spus că 200 de spitale vor fi desfiinţate şi cred eu că îi interesează pe cetăţenii judeţului Suceava unde se află aceste spitale şi câte vor fi desfiinţate în judeţul Suceava”, a explicat Cezar Ioja.

El a mai cerut conducerii administraţiei judeţene să facă publice proiectele de dezvoltare a judeţului care ar putea fi finanţate prin
parteneriat public privat, precum şi obiectivele de interes judeţean care vor fi promovate pentru a fi finanţate din fonduri europene.

„Legea parteneriatului public-privat tocmai a apărut în Monitorul Oficial şi nu i-am auzit pe aceşti domni să prezinte cetăţenilor judeţului Suceava obiectivele de interes judeţean pe care doresc să le promoveze prin parteneriat public-privat. Dacă se doreşte dezvoltarea judeţului trebuie neapărat să folosească acest parteneriat public-privat. Aş vrea să-i mai întreb care sunt proiectele de interes judeţean pe care Consiliul Judeţean doreşte să le promoveze, pentru că am aflat de la guvernatorul României că în perioada 2007-2010 s-a reuşit absorbţia a doar 15% din fondurile europene. În actualul context de criză, atunci când banii nu ajung, cred eu că este grav ca ministerele, Consiliul Judeţean, firmele să nu folosească banii europeni. Dacă România ar  absorbi toate fondurile europene ar avea o creştere economică de 4%”, a mai spus Cezar Ioja.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD Suceava vrea să afle de la Flutur câte spitale din judeţ vor fi desfiinţate la anul.
 Vizualizări articol: 1018 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
PSD Suceava vrea să afle de la Flutur câte spitale din judeţ vor fi desfiinţate la anul5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei