Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 22 oct 2010 - Anul XV, nr. 249 (4540)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Acid

Bejinariu: „România este o ţară bogată, dar nu atât de bogată încât să fie condusă de PD-L”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Moţiunea de cenzură depusă de opoziţie împotriva Guvernului Emil Boc reprezintă „strigătul de disperare al unui popor hăituit de foame, cocoşat de impozite şi lipsit de orizont”. Afirmaţia aparţine deputatului PSD de Suceava Eugen Bejinariu şi a fost făcută ieri într-o conferinţă de presă. Bejinariu a criticat în termeni duri prestaţia celor aflaţi la putere, numind actualul Guvern „Guvernul Ciomu”. „Capitalul său de încredere a fost epuizat. Sindicatele nu mai au încredere, nici patronatele, nimeni nu mai are încredere în promisiunile acestui Guvern. Poate doar parlamentarii PD-L, dar nu toţi. România se culcă cu un protest spontan şi se trezeşte cu o altă grevă. Incendiile sociale care izbucnesc în fiecare dimineaţă sunt dovada clară a faptului că Guvernul colegilor domnului Flutur e epuizat şi trebuie reşapat. E primul Guvern care lucrează împotriva propriului popor, taie în loc să adauge, dă oameni afară în loc să creeze locuri de muncă, împinge medicii şi profesorii afară din ţară. Moţiunea de cenzură este expresia voinţei populare. Moţiunea este depusă pentru că România este o ţară bogată, dar nu atât de bogată încât să fie condusă de PD-L. Guvernul Ciomu trebuie să plece”, a declarat Bejinariu.

 

„După invazia lăcustelor portocalii, România va arăta ca o haină de blană ciuruită de molii”

Parlamentarul social democrat a vorbit despre PD-L ca despre „lăcustele portocalii”, arătând că, după „invazia lăcustelor portocalii”, România va arăta „ca o haină de blană ciuruită de molii”. Guvernul, a spus Bejinariu, „ne-a transformat de fapt într-o mare gaură naţională”. Deputatul PSD de Suceava constată că România mai funcţionează doar pe datorie şi că în acest an s-a împrumutat într-un ritm de 600 de euro pe secundă. El consideră că strategia Guvernului de a scoate ţara din criză cu bani împrumutaţi este una greşită şi crede că România „riscă să rămână în afara economiei”.

„România trăieşte cea mai neagră sărăcie pe care a cunoscut-o în toată istoria modernă. Suntem un popor în pragul deznădejdii şi al disperării. Există două Românii, una a lor şi una a românilor obişnuiţi, trataţi de specialistul cu coasa Emil Boc. Guvernarea actuală ştie să taie şi nu are nici o altă viziune. Suntem martorii unei agresiuni împotriva pensionarilor, a profesorilor, a funcţionarilor publici, cadrelor militare, a tuturor categoriilor sociale”, a spus Bejinariu. Eugen Bejinaru crede că moţiunea de cenzură va trece şi speră ca împotriva „Guvernului iresponsabil” să voteze şi parlamentarii puterii care vor da dovadă de responsabilitate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bejinariu: „România este o ţară bogată, dar nu atât de bogată încât să fie condusă de PD-L”.
 Vizualizări articol: 894 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Bejinariu: „România este o ţară bogată, dar nu atât de bogată încât să fie condusă de PD-L”3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Oricat ar fi... trimis de
(23 oct 2010, 06:52:12
Orice tara, oricat de bogata ar fi, supusa sistematic jafului tot saraceste, iar asta este ce se intampla cu Romania, mai ales in ultimii 6 ani care ating perfectiunea in domeniu.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei