Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 14 sep 2010 - Anul XV, nr. 216 (4507)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Reacţie

Nechifor îl consideră pe Onofrei un „mormon mofturos”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Social democraţii suceveni au reacţionat la ironiile politice lansate de prim-vicepreşedintele PD-L Suceava, senatorul Orest Onofrei, care a spus că şi-i imaginează pe preşedintele executiv al PSD Suceava, Ovidiu Donţu, în costumul liderului nazist Joseph Goebbels, pe vicepreşedintele Ovidiu Milici în uniformă de khmer roşu, iar pe preşedintele Cătălin Nechifor în postura liderului comunist Emil Bobu.

Nechifor a declarat că îi este ruşine de prestaţia politică a democrat-liberalului, care, în opinia lui, a ajuns „un fel de circar al Senatului”. El a condamnat „limbajul suburban” folosit de Onofrei şi a spus că dacă ar fi să coboare la nivelul acestuia, ar trebui să-l numească „mormon mofturos”.

„Nu putem să coborâm la nivelul lui Orest Onofrei, acest personaj pitoresc pe care mi-l amintesc cum împuşca ciori în parcul de la  Prefectură atunci când era prefect, pe care mi-l amintesc prin 2005 tot ca prefect, când călărea în costum de cowboy pe la Gura Humorului. A ajuns un fel de circar al Senatului şi, sincer, ca sucevean mă simt ruşinat de ceea ce declară Orest Onofrei, de modul în care duce discuţia publică într-o zonă de noroi suburban. Vreau să spun că am putea şi noi să coborâm la acest nivel şi să-l facem pe Orest Onofrei din punct de vedere politic un mormon mofturos care se vrea şi la putere şi în opoziţie, în pat cu ambii, dacă se poate în acelaşi timp”, a declarat Nechifor.

 

Nechifor: „Orest Onofrei să nu uite că este un traseist politic”
 
El i-a recomandat lui Onofrei să nu-şi mai bată capul cu programul de guvernare al PSD aflat încă în lucru, despre care senatorul PD-L a afirmat că va fi construit după modelele Fidel Castro, Che Guevara, Lenin sau Mao Zedong. Preşedintele PSD Suceava i-a transmis adversarului său politic să se uite mai bine peste programul de guvernare al PD-L, care nu este deloc respectat.

„Se face exact invers la ceea ce se spune în acest program de guvernare asumat de PD-L. Am văzut cum locurile de muncă au fost tăiate, cum zeci de mii de bugetari au fosta aruncaţi în şomaj, cum cheltuirea banului public se face pe criterii strict clientelare, pe grupuri de interese economice, am văzut cum acest climat economic de stabilitate nu există şi investitorii străini nu mai vin în România deloc. Practic constatăm cu neplăcere că ghinionul României în  acest moment îl reprezintă aceste guvernări de dreapta”, a spus preşedintele PSD Suceava.
Nechifor i-a mai transmis lui Onofrei să nu uite că este un traseist politic, trecând prin PNŢCD, PNL, PLD şi PD-L şi că i-a mai rămas doar Partidul Poporului şi UNPR ca să-şi completeze panoplia politică.

 

Donţu: „Onofrei este un oblio al clasei politice”

La rândul său, preşedintele executiv al PSD Suceava, Ovidiu Donţu, a spus că, din punctul său de vedere, senatorul Orest Onofrei este „un oblio al clasei politice, având în vedere că domnia sa se poza cu tot felul de pălării”. Donţu consideră că Orest Onofrei, rămas în pană de idei, a scos „placa veche” cu diverse ideologii ale lui Mao sau Troţki. „Mulţi PD-L-işti au deja valizele făcute, bani puşi deoparte şi bricheta cu care să-şi dea foc la carnetul oranj de partid. Nu mai pot ei că PSD îşi lansează programul de guvernare. În schimb avem informaţii certe că Orest Onofrei este hotărât. El va înfiinţa aripa creştin-democrată din PD-L împreună cu un alt parlamentar PD-L din Timişoara. Se pare că vor fi doi tocmai pentru a face economie la sediu, să încapă într-un lift”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nechifor îl consideră pe Onofrei un „mormon mofturos”.
 Vizualizări articol: 1106 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Nechifor îl consideră pe Onofrei un „mormon mofturos”5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Politica trimis de
(14 sep 2010, 11:32:45
ce politician este acest individ Nechifor care foloseste asemenea limbaj?....
vin alegerile, pe cine mai votam? asemenea specimene, oare?.....
decit sa critice mai bine sa puna umarul toti la greu, nu sa stea sa rinjeasca pe de laturi ca : " ce bine ca nu suntem noi la guvernare sa erodam partidul",......
RUSINE tuturor politicienilor, indiferent de partid, fiindca intr-o asemenea criza, lasa tara si pe oameni de izbeliste..........

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei