Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 12 aug 2010 - Anul XV, nr. 188 (4479)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Opoziţia

Nechifor: „Ţara e guvernată de o trupă de manelişti”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Preşedintele României, Traian Băsescu, premierul Emil Boc şi ministrul Dezvoltării Regionale, Elena Udrea, sunt consideraţi de preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PSD, deputatul Cătălin Nechifor, drept „o trupă de manelişti”, care „care cântă bine, se distrează bine, dansează bine” şi cărora le place foarte mult „banul lipit oriunde pe corpul lor şi pe interesele familiale, de grup”. Nechifor a declarat, ieri, în conferinţă de presă, că „trupa de manelişti care conduce ţara încântă poporul cu versuri pe care acesta vrea să le audă” şi că este „o trupă lipită de banul public”.

„Chiar dacă nu prestează în concerte, această trupă de manelişti prestează pe scena publică a României şi pe scena internaţională şi văd că a început să aibă din ce în ce mai multe <succesuri>. Până şi Rusia ne critică pentru ce a declarat Traian Băsescu, ca să nu mai vorbim de Marea Britanie. Nu mai vine nimeni la noi, preşedintele şi premierul nu mai sunt invitaţi aproape nicăieri. PSD este pregătit să dea afară trupa de manelişti, face paşi mici, siguri şi consistenţi”, a declarat Nechifor.

 

PSD susţine scăderea TVA la 5% la alimentele de bază

Astfel, pe lângă campania de strângere de semnături pentru susţinerea moţiunii de cenzură, derulată în judeţ sub sloganul „Dă-i şi tu o lovitură lui Boc”, PSD Suceava găzduieşte vineri reuniunea regională a departamentelor de politici economice şi financiare a PSD din toate judeţele din Regiunea Nord-Est. Potrivit lui Nechifor, reuniunea este un prim pas pentru creionarea unui proiect de guvernare, cu un program anticriză şi de susţinere a economiei româneşti, cu crearea de locuri de muncă. Până în data de 16 octombrie a.c. programul de guvernare trebuie să fie finalizat pentru a fi lansat public la congresul extraordinar al PSD, care va avea loc atunci.

„Sperăm ca prin această presiune publică să convingem şi parlamentarii PD-L de Suceava că votarea moţiunii nu este o chestiune de partid, ci de stat, fără de care România merge în jos. Nu cerem vărsare de sânge, nu cerem lovituri de stat, ci o lovitură parlamentară pe care Guvernul Boc şi Traian Băsescu o merită din plin”, a afirmat Cătălin Nechifor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nechifor: „Ţara e guvernată de o trupă de manelişti”.
 Vizualizări articol: 763 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nechifor: „Ţara e guvernată de o trupă de manelişti”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Esti in eroare trimis de
(12 aug 2010, 13:12:26

CUM PUTEȚI COMPARA ACESTA ECHIPA DE MINCINOSI SI INCOMPETENTI DE LA GUVERNARE CU O TRUPA DE MANELISTI.PENTRU A FI MANELIST TREBUIE SA AI TALENT SI SA DAI DOVADA DE RESPECT PENTRU ADIMIRATORI CEEA CE NU SE INTIMPLA FATA DE POPULATIEA TARII.MANELISTII DEPUN EFORTURI CONSIDERABILE PTR, CA OMUL SA SCOATA BANII DIN BUZUNAR SI SA/I OFERE CU PLACERE NU PRIN O.G. NECONSTITUTIONALE.EU AS COPMARA TRUPA DE LA COND.TARII CU O PASARE RAPITOARE.
SA VA CERETI SCUZE MANELISTILOR PENTRU CELE INSINUATE CHIAR DACA POATE NU VA PLAC MANELELE .ACESTI OAMENI ADUC BUCURIE IN SUFLETUL UNEI ANUMITE CATEGORII DE OAMNEI NU SARACIE,TEAMA,UMILINTA ,BATAIE DE JOC CA TRUPA GUVERNATOARE.
1.1  RE: Esti in eroare trimis de
(13 aug 2010, 13:58:51
Asa e, trebuie sa ai talent ca sa furi (in cazul cocalarilor care "compun" manele e simplu: se ia o melodie de preferinta orientala, se adauga niste versuri intr-o romana stricata, gen "pe la spate, pe la spate, asa vor fetele toate", iar in cazul cocalarilor de la putere, indiferent de culoarea politica, e ceva mai complicat, ei trebuie sa "compuna" legi, ca sa poata fura legal!)! Dar la ce te poti astepta de la "o tara-n care trebuie sa furi ca sa iti iei mancare" si "sa privesti cu lupa, cum iti sare-n brate supa, cand se-aud manele de la taranul de deasupra", dupa cum adevarat graiesc B.U.G. MAFIA si PARAZITII, dar la cuvantul lor n-are cine sa ia seama, peste 90% dintre romani sint ascultatori de gutzisme, asa ca "sa traiti bine!", un vechi proverb spune "cum iti asterni, asa dormi!", deci mergeti in continuare si "votati coruptia"!devilbig grinDD

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei