Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 21 iun 2010 - Anul XV, nr. 143 (4434)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Constatare

Nechifor: Cartea despre Traian Băsescu a ajuns să coste 2 lei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PSD, deputatul Cătălin Nechifor, a anunţat, într-o conferinţă de presă, că a reuşit să găsească primul semn al ieşirii României din criză. Nechifor a prezentat cartea de interviuri a realizatorului emisiunii TV Naşu’, intitulată „Traian Băsescu pe Calea Victoriei”, arătând că aceasta a ajuns să coste, în momentul de faţă, doar 2 lei. Liderul social democraţilor suceveni a arătat că, dacă în urmă cu doi ani această carte putea fi cumpărată cu 32,2 lei, la începutul anului 2009, cu 27,9 lei, începând cu luna aprilie 2010 volumul a fost pus în vânzare pentru suma de 2 lei.

„Prin urmare, o carte care are aproape 400 de pagini, cu fotografii color, cu Traian Băsescu vorbind la telefon, ţinând lei în braţe, vorbind cu Naşu’, o carte care este scoasă în condiţii grafice deosebite, costă acum doar 2 lei. Probabil că în acest moment un pensionar cu pensia redusă de Traian Băsescu şi Emil Boc are plăcerea să poată să-şi cumpere lunar vreo 200 de astfel de cărţi, iar un salariat care e bugetar îşi permite vreo 300 şi ceva de cărţi”, a declarat Cătălin Nechifor.

El consideră că scăderea preţului cărţii în care Traian Băsescu povesteşte viziunea lui despre România reprezintă „o bătaie de joc”, în condiţiile în care bugetarilor şi pensionarilor le-au fost diminuate veniturile.

„Oare cum poţi vinde o asemenea carte, care are vreo jumătate de kilogram, la preţul de 2 lei, în condiţiile în care o pâine costă 1,5 lei, alimentele de bază sunt foarte scumpe, iar preţurile la bunurile de consum sunt foarte ridicate. Asta în condiţiile în care salariile şi pensiile sunt foarte mici”, a mai precizat Nechifor.

 

PSD cere situaţia economică exactă a României

Pe de altă parte, liderul PSD Suceava a declarat că social democraţii îi cer ministrului Finanţelor, Sebastian Vlădescu, dar şi preşedintelui României, Traian Băsescu, şi premierului Emil Boc, să prezinte de urgenţă situaţia economică a ţării în momentul de faţă. Cătălin Nechifor a arătat că PSD are nevoie de această situaţie pentru a putea să prezinte o alternativă viabilă la actuala putere PD-L.

„PSD are deja un plan foarte corect şi foarte precis pentru ieşirea din criză. Singura noastră necunoscută o reprezintă situaţia reală din zona financiară. Însuşi domnul Vlădescu a recunoscut că ne-a minţit timp de şase luni şi poate chiar mai mult. Nimeni nu ştie, în afară de el, Emil Boc şi Traian Băsescu despre ce situaţie financiară discutăm în România”, a spus Nechifor. El a adăugat că printre măsurile susţinute de PSD se numără şi impozitarea diferenţiată a veniturilor din salarii, arătând că „nu mai putem tolera ca acei băieţi deştepţi care au salarii de sute de milioane de lei vechi pe lună să plătească impozit egal cu o persoană care câştigă 600 de lei”.

Preşedintele PSD Suceava a mai precizat că Sebastian Vlădescu, Emil Boc şi Traian Băsescu ar trebui să prezinte românilor care este situaţia exactă în care se află România, din punct de vedere financiar, dar şi „cum stăm, cât avem de plătit, cât am pierdut, cât am cheltuit inutil, câţi bani s-au scurs în economia subterană şi în buzunarele indivizilor şmecheri”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nechifor: Cartea despre Traian Băsescu a ajuns să coste 2 lei.
 Vizualizări articol: 1297 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Nechifor: Cartea despre Traian Băsescu a ajuns să coste 2 lei5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   OMAGIU TRAIAN BASESCU de cronicaru NASU trimis de
(21 iun 2010, 11:23:53
Cartea de capatai a presedintelui traian basescu, o lucrare ampla de adevarata valoare literara, spirituala si nu in ultimul rand politica. Am rasfoit cu interes aceasta opera de arta a talentatului, mult stimabilul Nasu. In ea descoperi fapte, idei, experiente de viata de un real interes. Aprecierele sunt prea scurte si insuficiente pentru a ilustra adevarata valoare, ce in scurt timp va deveni istorie. Intr-un cuvant O CARTE DE DOI LEI.
1.1  RE: OMAGIU TRAIAN BASESCU de cronicaru NASU trimis de
(22 iun 2010, 10:38:46
Genial comentariul!laughing
2.   A dat lovitura! trimis de
(21 iun 2010, 19:38:25
Credea Radu Moraru ca se umple de bani, profitand de lingusirea asidua si gretoasa a tuturor puternicilor zilei in frunte cu cel mai iubit roman, nepretuitul nostru conducator si iata ca a luat-o-n freza! Sunt curios cum va fanda dupa ce Zeus va deveni istorie, isi va turna cenusa-n cap, cum a facut Postelnicu acum 20 de ani (mai tine cineva minte replica celebra la intrebarea judecatorului de ce i-a fost atat de obedient lui Ceusescu?), ori isi va vedea linistit de afacerile sale, ce-au prosperat bine in ultimul timp? Trista si penibila postura a acestui autor de carte-omagiu care se crede un personaj foarte puternic si penibila postura a celui ce se vrea adulat de poporul sau pentru cei 6 ani de impliniri marete.
3.   Pacat de inteligenta lui nichifr trimis de
(22 iun 2010, 16:27:32
PSD ATAT STIE SA SCRIE CARTI DESPRE ALTE PERSOANE OARE EI AU O CARTE DE CARE SA DOVEDEASCA CE AU FACUT PENTRU SUCEAVA ???? E TIMPUL SA PUNETI LACATE PE USA NU SUNTETI VAZUTI BINE IN SUCEAVA LOCUL VOSTRU ESTE UNDELA IN CAMP ?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei