Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 1 iun 2010 - Anul XV, nr. 126 (4417)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Acţiune

PSD Suceava a strâns aproape trei lei pentru bunăstarea membrilor Guvernului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Tinerii social democraţi suceveni au reuşit să strângă 2,52 de lei pentru bunăstarea membrilor Guvernului şi 330 de lei pentru pensionari şi alte categorii defavorizate. Colecta a fost făcută în cadrul acţiunii „Alege stânga sau dreapta”, desfăşurată ieri în centrul municipiului Suceava, pentru a verifica simpatia sucevenilor faţă de membrii actualului Guvern. La acţiune au participat circa 50 de tineri membri ai PSD Suceava, care au pornit din faţa sediului PD-L şi au mers până la Consiliul Judeţean, pe parcurs îndemnând oamenii să doneze sume de bani fie pentru pensionari, fie pentru membrii Guvernului.

Pe tot traseul, un tânăr din PSD a ţinut în mână o găleată portocalie folosită de PD-L în campania electorală pentru alegerile prezidenţiale, pe care era inscripţionat sloganul „Băsescu pentru România”, în aceasta fiind colectaţi banii pentru bunăstarea membrilor Guvernului. De asemenea, tinerii din PSD Suceava au purtat cu ei hârtii pe care au scris „pensii corecte”, „salarii decente”, sau diverse sume de bani pe care unii membri ai Guvernului le-au cheltuit, cum ar fi banii daţi de Elena Udrea pentru o poşetă sau costul excursiei lui Adriean Videanu la Monte Carlo.

Banii pentru pensionari şi pentru categoriile defavorizate de persoane au fost strânşi într-o cutie de carton, printre cei care au donat diverse sume de bani numărându-se şi liderul PSD Suceava, Cătălin Nechifor, alţi membri ai acestui partid, dar şi alte persoane întâlnite de tinerii social-democraţi pe traseul de la PD-L Suceava la Consiliul Judeţean.

La finalul acţiunii, tinerii PSD-işti au reuşit să strângă 2,52 de lei pentru membrii Guvernului, bani care au fost trimişi prin mandat poştal pe adresa Guvernului, direct primului-ministru, Emil Boc. Cei 330 de lei strânşi pentru pensionari au fost folosiţi pentru a cumpăra alimente de producţie românească pentru 20 de familii de bătrâni din cartierele Burdujeni şi Iţcani.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD Suceava a strâns aproape trei lei pentru bunăstarea membrilor Guvernului.
 Vizualizări articol: 990 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PSD Suceava a strâns aproape trei lei pentru bunăstarea membrilor Guvernului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei