Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 3 mai 2010 - Anul XV, nr. 101 (4392)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Pe 1 Mai

Mîrza: PSD a solicitat demisia sau demiterea Guvernului Boc

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

De Ziua Muncii, pe 1 Mai, social democraţii suceveni au solicitat demisia sau demiterea actualului Guvern al României, condus de Emil Boc. Liderul PSD Suceava, senatorul Gavril Mîrza, a acuzat actualul Executiv că are „cea mai catastrofală prestaţie” dintre toate guvernele pe care le-a avut România începând cu anul 1990.

„Şi perioada este una mai delicată, dar oamenii înţelepţi se apleacă asupra problemelor şi caută rezolvări. Ori de un an şi jumătate, din partea Guvernului Boc 4 nu s-a văzut nici o măsură de stopare a declinului. Numărul de şomeri în România a ajuns la 1,2 milioane de persoane, iar haosul care domneşte în toate sectoarele de activitate creează panică şi nesiguranţă în rândul populaţiei”, consideră Mîrza.

El a mai precizat că, în loc să găsească soluţii pentru rezolvarea problemelor cu care se confruntă România, premierul Emil Boc şi Guvernul apelează la diverse „fumigene” pentru a distrage atenţia populaţiei, cum este şi înfiinţarea unei comisii interministeriale pentru a studia posibilitatea ca pe drumurile publice din ţară să circule maşini electrice.

„Apoi, un alt înţelept al Guvernului, cel de la <Agricultură>, se preocupă de crearea condiţiilor de cazare de cinci stele pentru porci şi păsări. Şi o îngrijorare foarte mare este ca pe lângă găini să nu treacă vântul, pentru a nu diminua numărul de ouă. Parcă suntem în filme cu proşti. Această ţară va deveni neguvernabilă peste un timp, deoarece situaţia din economie devine din ce în ce mai îngrijorătoare. Eu cred că aceste chestiuni au început să-l îngrijoreze şi pe preşedintele României, Traian Băsescu, care îi cheamă şi îi urechează din când în când. Şi cred că lacrimile scăpate de preşedinte la Putna se datorează îngrijorării faţă de ceea ce nu face bine Guvernul Boc”, a declarat preşedintele PSD Suceava.

 

Social democraţii critică „mascarada” făcută cu legile ANI şi lustraţiei

Gavril Mîrza a mai criticat şi „mascarada” făcută de actualul Guvern în jurul legilor Agenţiei Naţionale de Integritate şi lustraţiei. El a arătat că în ceea ce priveşte legea ANI, PSD o va contesta la Curtea Constituţională dacă după dezbaterile şi votul din Senat actul normativ nu va corespunde cu Constituţia.

„Încă o fumigenă este şi Legea Lustraţiei, care în mod normal ar trebui să-i scoată din demnităţi şi să se aplice pentru Traian Băsescu şi Teodor Stolojan. Însă PD-L a avut grijă ca aceste două persoane să fie ocolite de lege. Este o fumigenă ca să distragă atenţia de la problemele reale ale României şi ale oamenilor. Şi tot fumigene mai sunt câteva iniţiative. Asta pentru că PD-L şi preşedinţia a pus la punct o regie, iar din când în când vor apărea teme false, pentru a se vorbi despre orice,numai de problemele reale nu”, a mai precizat liderul social democraţilor suceveni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mîrza: PSD a solicitat demisia sau demiterea Guvernului Boc.
 Vizualizări articol: 1002 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mîrza: PSD a solicitat demisia sau demiterea Guvernului Boc0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei