Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 19 feb 2010 - Anul XV, nr. 41 (4332)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Pregătiri

PD-L-ştii suceveni, chestionaţi asupra siglei, numelui partidului şi congresului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Democrat-liberalii suceveni au primit chestionare cu 10-12 întrebări referitoare la necesitatea schimbării numelui partidului, a siglei, a statutului, la modul de organizare a congresului şi a conferinţelor judeţene de alegeri etc.

Preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PD-L, Gheorghe Flutur, a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă, că aşteaptă să primească propunerile colegilor săi de partid astăzi, la Biroul Judeţean Permanent, şi le va transmite mai departe, la întrunirea de duminică a comisiei care lucrează la modificarea statutului PD-L.

Flutur a afirmat că termenul până la care această comisie trebuie să elaboreze forma îmbunătăţită a statutului partidului şi strategia politică, după consultarea filialelor, este de 15 martie a.c.. „Deocamdată sunt doar discuţii interne, care atâta timp cât nu au o formă finală, nu are rost să le discutăm, doar ca idei, pentru că interesul nostru e să îmbunătăţim statutul. Cea mai mare parte a statutului PD-L este bun, coerent, testat de vremuri şi de alegeri şi doar acolo unde putem îmbunătăţi să venim cu nişte propuneri”, a declarat Flutur.

 

Flutur se distanţează de cei care „nu dorm noaptea gândindu-se la sigla PD-L”

Gheorghe Flutur a mai spus că săptămâna trecută a transmis colegilor săi de la Suceava un set de întrebări în legătură cu denumirea partidului, sigla, data congresului, modul de alegere, configuraţia conducerii la nivel central şi judeţean, relaţia între aleşi, rolul colegiul parlamentarului etc.

„Am identificat întrebări la care încercăm să găsim răspunsuri în teritoriu. Săptămâna trecută am avut o discuţie şi ei vor veni cu propuneri pe care le trimitem la comisia de statut”, a afirmat liderul PD-L. Acesta a mai precizat că preferă să nu facă nici un fel de declaraţii asupra posibilelor modificări până când acestea nu vor fi sintetizate „într-un produs finit”, deşi nu toţi liderii PD-L adoptă această poziţie.

„Am văzut că există un interes, că cineva nu doarme noaptea şi are o idee despre cum să fie sigla, poate să fie o ştire interesantă, dar noi dorim să apărem cu un produs finit, când ne hotărâm. Nu ieşim cu altceva”, a concluzionat Gheorghe Flutur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PD-L-ştii suceveni, chestionaţi asupra siglei, numelui partidului şi congresului.
 Vizualizări articol: 680 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PD-L-ştii suceveni, chestionaţi asupra siglei, numelui partidului şi congresului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei