Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 9 feb 2010 - Anul XV, nr. 32 (4323)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Măsuri

PSD pregăteşte un protest anti-Flutur în faţa Consiliului Judeţean Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Organizaţia Judeţeană Suceava a PSD pregăteşte un miting în faţa Palatului Administrativ pentru a protesta faţă de modul în care preşedintele Consiliului Judeţean Suceava şi consilierii judeţeni PD-L au votat repartizarea fondurilor de echilibrare a bugetelor pe localităţi. Purtătorul de cuvânt al filialei PSD Suceava, Ovidiu Milici, a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă, că la conferinţa judeţeană a PSD din 12 februarie consilierii social-democraţi vor propune adoptarea unei rezoluţii care „să sancţioneze derapajele care se întâmplă în judeţul Suceava”, iar pe de altă parte vor propune conducerii Consiliului Judeţean ca în termen de zece zile să revină asupra hotărârii prin care s-a stabilit alocarea fondurilor, considerată de PSD „partinică şi discreţionară”, de pedepsire a comunităţilor care au primari PSD şi care au votat la ultimele alegeri cu candidaţii acestui partid. În cazul în care deliberativul, în care PD-L este majoritar, nu va reveni asupra hotărârii, PSD spune că va organiza un miting de protest în faţa CJ. Mitingul ar urma să aibă loc spre sfârşitul lunii februarie, după congresul PSD.
„Fiecare organizaţie PSD din judeţul Suceava va trimite minimum zece membri la acest miting de protest, prin care vrem să aducem în atenţia opiniei publice gravele nedreptăţi din judeţul Suceava. Este o formulă extremă de protest, dar trebuie să uzităm de ea. Nu ne lăsăm intimidaţi şi doborâţi de atacurile şi acţiunile PD-L la Suceava, de aceste practici fără precedent în istoria post-decembristă a României”, a declarat Milici.

 

PSD îl acuză pe Flutur de repartizarea banilor pe criterii politice, în dauna localităţilor cu primari PSD

Scrisoarea către preşedintele Gheorghe Flutur este semnată de consilierii judeţeni Carmen Agoutin, Ioan Corjuc, Florin Creţu, Mihai Grozavu, Paul Leşanu, Gheorghe Iacob, Dumitru Mălăşincă, Ovidiu Milici, Simion Slevoacă, Petru Simeria, Roman Stecyk, Oana Pintilei, Petru Ştirbu şi Titi Petrea, care solicită repunerea în discuţie a HCJ nr. 21 din 3 februarie a.c. privind aprobarea repartizării pe unităţile administrativ-teritoriale din judeţul Suceava a sumelor pentru echilibrarea bugetelor locale pe anul 2010. Aleşii judeţeni ai PSD îi transmit lui Flutur că apreciază această HCJ ca „nelegală, întrucât alocarea sumelor s-a făcut pe criterii politice şi profund subiective, dezavantajând majoritatea localităţilor conduse de primari ai PSD care se confruntă cu dificultăţi extreme în asigurarea fondurilor pentru funcţionarea normală a primăriilor, cofinanţarea proiectelor promovate pentru obţinerea finanţărilor sau aflate în derulare, precum şi pentru achitarea restanţelor înregistrate la plată către diferiţi furnizori şi prestatori de servicii în anul 2009 şi în anii anteriori”.
„Demersul nostru constituie concilierea prealabilă pentru rezolvarea favorabilă a solicitării înainte de a ne adresa instanţei de judecată”, mai scriu consilierii PSD.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD pregăteşte un protest anti-Flutur în faţa Consiliului Judeţean Suceava.
 Vizualizări articol: 1751 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 4 voturi
PSD pregăteşte un protest anti-Flutur în faţa Consiliului Judeţean Suceava3.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   CENZURAAA!!! trimis de
( 9 feb 2010, 16:37:43
Domnilor de la ziar de ce a-ti sters comentariul de ieri referitor la dl Corjuc si la cum isi tine PSD -ul neamurile prin Primarii pe bani publici?
a-ti sters si comentariul de la articolul "Consilierii judeteni ai PSD si-au pus purtator de cuv�nt" in care i se cerea tanarului dl Corjuc sa ne spuna cum se cheltuie banii publici pe timp de criza in primaria taticutului d-lui. Problema e ca sunt "rude" care mai fac si treaba ... dar cand nici macar nu se deplaseaza pana la serviciu ... e sfidare !!!!
2.   PSD ul cu apucaturi iliesciene trimis de
( 9 feb 2010, 18:55:22
Asta ce vreti sa faceti seamana cu MINERIADELE de pe vremea lui tatuca Iliescu.Ce-ati invatzat aia faceti.De aia ati castigat alegerile.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei