Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 28 ian 2010 - Anul XV, nr. 22 (4313)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Sancţiuni

Câteva zeci de filiale locale ale PNL Suceava vor fi dizolvate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Aproximativ 40% dintre filialele PNL din judeţul Suceava vor fi dizolvate, a anunţat liderul liberalilor suceveni, Alexandru Băişanu. El a spus că decizia a fost luată în ultima şedinţă a Biroului Permanent Judeţean al PNL Suceava, care a stabilit că toate filialele locale care au obţinut scoruri electorale mai mici de 10% la ultimele cinci tururi de scrutin vor fi desfiinţate.
„A sosit vremea să facem puţină ordine în PNL Suceava şi să lăsăm locul oamenilor care îşi doresc cu adevărat să susţină atât doctrina liberală, singura doctrină de dreapta, cât şi interesele populaţiei care îi trimite în diverse funcţii de conducere în fiecare localitate în parte şi nu interesele minore ale unui primar, viceprimar sau ale unui alt membru de partid. Vor fi desfiinţate toate filialele la care se va constata că rata insuccesului este mai mare de 70%”, a spus Băişanu.
El a arătat că sancţionaţi vor fi şi consilierii locali care nu s-au implicat în campaniile electorale de la ultimele alegeri, obţinând scoruri electorale necorespunzătoare în zonele în care aveau responsabilităţi politice. Liderul PNL Suceava a mai adăugat că printre cei sancţionaţi vor fi şi aleşii locali care au pactizat cu adversarii PNL, în special cu reprezentanţii PD-L. Alexandru Băişanu a spus că pentru toţi aceştia, PNL le va retrage sprijinul politic, astfel încât îşi vor pierde funcţiile de consilieri locali.
„Nu vom lua măsuri de genul acesta în mod haotic şi arbitrar, ci după o analiză foarte serioasă în urma a cinci runde de alegeri. Vor fi sancţionaţi toţi consilierii care au trădat şi şi-au lipit interesele de cele ale PD-L, pentru că PSD nu intră în discuţie. Şi dacă au făcut asta, respectivii consilieri vor fi lăsaţi fără contract cu PNL, vor pierde postul de consilier şi vor avea posibilitatea să activeze în orice alt partid. Pot să rămână şi în PNL şi să demonstreze în acest fel că sunt şi au fost serioşi şi că doar o întâmplare a făcut ca scorul în zona de care s-au ocupat a fost slab”, a declarat preşedintele PNL Suceava.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Câteva zeci de filiale locale ale PNL Suceava vor fi dizolvate.
 Vizualizări articol: 1646 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.2 din 5 voturi
Câteva zeci de filiale locale ale PNL Suceava vor fi dizolvate2.255

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei