Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 14 nov 2009 - Anul XIV, nr. 268 (4254)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Politică

Candidatul PER la Preşedinţia României s-a prezentat, ieri, sucevenilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Candidatul Partidului Ecologist Român (PER) la Preşedinţia României, Ovidiu Iane, s-a întâlnit, ieri, cu câteva zeci de suceveni, marea majoritate tineri, cărora le-a prezentat programul cu care candidează, sub titulatura „O forţă nouă pentru o Românie curată”. Printre membrii şi simpatizanţii PER, în sală au fost şi reprezentanţi ai cultivatorilor de legume din zona Milişăuţi şi un membru al Asociaţiei Foştilor Deţinuţi Politici, Valerian Haraga, din Zamostea, care ne-a spus că a devenit membru PER în septembrie anul trecut şi că acesta este singurul partid din care a făcut parte vreodată.
Acelaşi lucru este valabil şi pentru candidatul la Preşedinţie, Ovidiu Iane, care a precizat de la începutul discursului său că până a fi membru PER nu a mai fost în nici o formaţiune politică.
În viziunea tânărului candidat la cea mai înaltă funcţie din România, ecologismul aduce echilibru între forţele politice şi sociale ale unei societăţi şi este soluţia pentru ca o ţară să dezvolte un program de dezvoltare pe termen lung, constituit pe principii sănătoase.
Iane se pronunţă pentru susţinerea agriculturii, a turismului, pentru încurajarea folosirii surselor alternative de energie, cu atât mai mult cu cât programele pentru „energia verde” au o susţinere financiară serioasă din partea Uniunii Europene, împotriva impozitului forfetar care împovărează firmele mici şi mijlocii şi pentru menţinerea cotei unice.
„Trăim într-o Românie a gunoaielor”, „energiile moderne nu produc şpagă şi banii europeni sunt mai greu de furat”, „un sistem mafiot a pus monopol asupra resurselor energetice; el foloseşte banii publici în interes propriu”, „resursele publice sunt aruncate pe fereastră, în sisteme neprofitabile sau falimentare”, „putem produce ecologic cât toată Europa la un loc” au fost câteva dintre mesajele lui Ovidiu Iane pentru suceveni.
 


„Avem venituri mici, mâncare proastă şi medicamente scumpe”

„Spunem stop îmbolnăvirii românilor. De 20 de ani, trăim într-o societate bolnavă. Consumăm lucruri de calitate inferioară şi scumpe. Cu complicitatea politicienilor, marile corporaţii multinaţionale încalcă dreptul nostru la o viaţă sănătoasă. Avem venituri mici, mâncare proastă şi medicamente scumpe. Corupţia este un fenomen generalizat”, a arătat candidatul ecologist la Preşedinţie.
Acesta a mai spus că finanţarea campaniei electorale este asigurată, în cea mai mare parte, prin contribuţia sa personală, iar restul este completat de partid şi că nu are resurse să coloreze în verde localităţile ţării, rezumându-se la întâlniri cu alegătorii, cărora le expune platforma cu care candidează. Iane se declară convins că are şanse mari să ajungă în turul doi al alegerilor, deoarece prin candidatura sa românii „au şansa să voteze pentru ceva, nu împotrivă”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Candidatul PER la Preşedinţia României s-a prezentat, ieri, sucevenilor.
 Vizualizări articol: 912 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Candidatul PER la Preşedinţia României s-a prezentat, ieri, sucevenilor5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei