Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 6 nov 2009 - Anul XIV, nr. 261 (4247)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Opinie

Băişanu: „Traian Băsescu nu poate să aducă el bani pentru judeţul Suceava”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PNL, Alexandru Băişanu, a calificat drept falsă ideea lansată de liderul democrat-liberalilor suceveni, Gheorghe Flutur, care a afirmat că, dacă Traian Băsescu va recâştiga funcţia de preşedinte al României, judeţul Suceava ar avea de câştigat.
Băişanu a precizat că nu Traian Băsescu este cel care împarte fondurile pentru judeţele şi pentru localităţile din ţară. Mai mult, liderul PNL Suceava a arătat că Gheorghe Flutur a mai avut un astfel de discurs atunci când la alegerile parlamentare îi îndemna pe suceveni să voteze cu PD-L, deoarece Theodor Stolojan ar fi fost următorul prim-ministru, iar judeţul Suceava va primi sume importante de bani de la Guvernul României.
„Sunt convins că dacă Gheorghe Flutur l-ar sprijini în campania electorală pe Tutankamon, şi acesta ar fi prietenul bucovinenilor. Şi doar pentru că Gheorghe Flutur îi calcă mai des pragul. Nici Traian Băsescu şi nici un membru PD-L nu au ajutat cu absolut nimic judeţul Suceava, iar în acest moment fondurile care intră în judeţul Suceava sunt infinit mai mici decât atunci când la guvernare era PNL. Deci această temă, că haideţi să-l alegem pe Traian Băsescu, nu pentru că e bun, ci pentru că ne va ajuta pe noi, pentru că are ceva special pentru noi, este una falsă”, a spus Băişanu.
El a adăugat că, pentru a fi sigur că judeţul Suceava va beneficia de fonduri, indiferent cine va câştiga alegerile prezidenţiale, Gheorghe Flutur ar trebui să se împace cu toate forţele politice din România.
„Dacă te cerţi cu toată lumea şi numai tu eşti deştept şi ceilalţi sunt altfel decât tine, este clar că niciodată nu vei primi nici respect, nici bani din partea lor”, a mai precizat preşedintele PNL Suceava.

 

Băişanu consideră că Traian Băsescu distrage atenţia de la problemele reale ale românilor

Liderul liberalilor suceveni a mai spus că, din punctul său de vedere, Traian Băsescu încearcă, în momentul de faţă, să distragă atenţia românilor de la principalele probleme cu care se confruntă. Băişanu a declarat că în loc să le explice românilor de ce îşi pierd locurile de muncă şi de ce nu au bani pentru a-şi plăti datoriile, Traian Băsescu vorbeşte despre legalizarea prostituţiei, a drogurilor şi despre reducerea numărului de parlamentari.
„Pe mine mă interesează în mod special ce a făcut bun Traian Băsescu în perioada în care a fost preşedinte şi care sunt marile lui realizări. Ştim care au fost promisiunile dumnealui şi care erau soluţiile propuse. Şi garantat vă spun că nu ştiu dacă 10% din ceea ce a promis a şi realizat”, a spus Băişanu.
El a adăugat că una dintre realizările preşedintelui Traian Băsescu în acest mandat este distrugerea dreptei politicii din România. Alexandru Băişanu a arătat că preşedintele României este cel care a distrus Alianţa D.A. (PNL-PD), doar din dorinţa de a lua singur deciziile la nivel central.
„Lucrul acesta mă sperie, pentru că nu este normal ca în România anului 2009 să mai existe un om care să gândească că el le ştie pe toate, că el le poate face pe toate, iar toţi ceilalţi sunt nişte hoţi, nişte bandiţi şi nişte incapabili”, a mai declarat liderul PNL Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băişanu: „Traian Băsescu nu poate să aducă el bani pentru judeţul Suceava”.
 Vizualizări articol: 1285 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.40/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.4 din 5 voturi
Băişanu: „Traian Băsescu nu poate să aducă el bani pentru judeţul Suceava”4.455

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Normal ca nu poate trimis de
( 6 nov 2009, 11:10:13
judetul suceava nu poate fi condusa de la centru, din capitala. Suceava e condusa din teritoriu, pentru ca cei de la bucuresti nu stiu ce probleme are orasul. Dar degeaba avem primar si presedinte la consiliul judetean, caci degeaba. Tot fara locuri de munca, tot cu masini parcate pe trotuar, tot acelasi oras jalnic si trist....
2.   Basescu trimis de
( 6 nov 2009, 12:57:28
Sa stiti ca daca nu ramane Basescu este jale pentru judetul Suceava, am vazut cu totii ce s-a facut 20 ani in Suceava, adica nimic si ce s-a facut de cand este Flutur si PDL la Suceava si la Bucuresti. Daca nu ai sustinere la Bucuresti si nu esti influent in partid nu obtii fonduri.Aducetiva aminte cand veneau banii si Marza ii trimitea inapoi la Bucuresti.Cat despre Baisanu un papagal care nu a lasat nici o urma cat a fost prefect.Va dau un sfat, VOTATI TRAIAN BASESCU ca sa scapam de papagali, sa ramana oameni cu initiativa si care pot sa faca treaba asa cum este Flutur la Suceava.
2.1  RE: Basescu trimis de
( 6 nov 2009, 13:33:53
CICERONE, vinde gogosile astea cretinoizilor din pd-l! base este expirat...a avut sansa 5 ani sa arate ce poate....rezultatul: zero negativ. flutur si lungu n-au facut nimic decat sa dea cu var pe ce au facut comunistii si sa ia mari parandaraturi, asa ca mars la loc pupincuristule!!!!
2.2  RE: Basescu trimis de
( 6 nov 2009, 13:36:38
CICERONE, NU AM NEVOIE DE SFATUL TAU DE PAPAGAL PUPINCURIST
2.3  RE: Basescu trimis de
( 6 nov 2009, 14:33:12
cicerone ... ce a facut lungu in ultimii 2 ani? in afara de povestea cu pavelel si oul !
2.4  RE: Basescu trimis de
( 6 nov 2009, 16:48:13
Asa e Cicerone. dar gresesti un singur lucru: Cand era Marza la CJ veneau banii de la Bucuresti, isi lua el o parte si restul trimitea la Bucuresti. A facut si el ceva in judet...a furat. Nu baga de seama oamenii platiti din PSD care cand vad ca cineva aduce argumente reale, repede sar si injura ca nu stiu ce sa zica.
3.   Atacuri! trimis de
( 6 nov 2009, 15:22:14
In plina campanie electorala,se incearca pe toate fronturile bombardarea cu acuze si gaselnite,in lupta pentru prezidentiale!Pentru o Suceava mai buna votati PD-L!
4.   Adevar trimis de
( 6 nov 2009, 17:08:36
De un an si jumatate de cand Gheorghe FLUTUR este presedintele Consiliului Judetean Suceava in judet s-au relizat urmatoarele:

-s-au asfaltat 300 km de drumuri nationale si judetene,este introdusa apa curenta in peste 60 de localitati

-s-au refacut in buna masura zonele afectate de inundatii

-s-a relansat turismul in bucovina

-a sprijinit constructia si refacerea a sute de biserici si institutii de cultra din judet

-a atras peste 500 de milioane euro fonduri europene si nationale.

Tu vezi si spui doar ce iti cpnvine dar atunci cand era PNL la guvernare tot Gheorghe Flutur a facut multe lucruri bune pentru Suceava.
5.   Chestiunea este mai amplu de... trimis de
( 6 nov 2009, 22:11:02
Chestiunea aceasta a fondurilor este tratata acum pur si simplu electoral, ori situatia este mai complexa si nu poate fi expediata cum fac unii comentatori ce au clar intentia de-a anula rolul institutiilor statului pentru a crea cultul omului providential. 1) Presedintele Romaniei nu este Patronul nabab care da banii dupa bunul sau plac, asta se intampla doar cateodata si in special acum cand aceasta democratie a devenit extrem de originala am putea spune, daca n-ar aduce din ce in ce mai mult cu democratia socialismului multilateral al lui Ceausescu.

2) Conjunctura actuala a Romaniei ca membru al UE se deosebeste net de cea dinainte, macar prin faptul ca altul este statutul tarii. 3) Conducerea actuala n-a venit pe un teritoriu parjolit, ci asa cu bune si cu rele, terenul era pregatit (a se vedea ritmurile de crestere economica din anii anteriori). 4) Conducerii actuale a judetului nu i s-au pus talpi asa cum au pus acest persoane celor dinaintea lor(ex. banii pt. drumuri, etc
6.   Re-botezati-va clica! trimis de
( 7 nov 2009, 09:30:36
Normal ar fi ca acest partid,candva al Bratienilor,sa-si schimbe denumirea in Partidul Multinational Liberal. Uitati-va cine ii reprezinta :un rus lipovean {Crin Antonescu},un ungur {Ludovic Orban},un armean {Varujan Vosganian},un grecotei {Tariceanu},toti strans uniti in jurul gaselnitei schwabe {Klaus Iohannis).Ia spune,Organe,cum merge spirtul medicinal in combinatie cu carnea fezandata sub saua calului?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei