Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 20 oct 2009 - Anul XIV, nr. 246 (4232)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Demersuri

Mocanu roagă şi somează PD-L Suceava să aibă o campanie electorală curată

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Preşedintele interimar al Organizaţiei Municipale Suceava a PNL, Vasile Mocanu, îi somează şi îi roagă, în acelaşi timp, pe liderii PD-L Suceava ca, pe perioada campaniei electorale pentru alegerile prezidenţiale, să renunţe la atacurile la persoană, la ameninţări şi intimidări la adresa membrilor celorlalte formaţiuni politice. Vasile Mocanu le-a atras atenţia liderilor locali al PD-L Suceava să renunţe la presiuni şi la racolarea membrilor altor formaţiuni politice şi să promoveze o campanie electorală curată.
„Liderii PD-L trebuie să renunţe la manualul de campanie electorală a lui Stalin. Şi vreau să spun că, pe 6 decembrie, electoratul va trimite în istorie, alături de <licuriciul de la Răsărit>, această farsă politică, şi anume regimul Băsescu – Boc şi camarila, care încearcă să readucă o altă dictatură politică”, a declarat liderul PNL Suceava.
Mocanu a precizat că, în comparaţie cu Traian Băsescu şi cu liderii PD-L, preşedintele PNL, Crin Antonescu, a venit deja în faţa românilor cu o propunere concretă de prim-ministru, Klaus Iohannis, acesta reprezentând cea mai bună soluţie pentru criza din România.
„Chiar dacă a întrunit sprijinul unei largi majorităţi, preşedintele României nu l-a desemnat ca premier pentru singura vină că nu este executantul necondiţioanat al intereselor personale ale lui Traian Băsescu”, a spus Vasile Mocanu.

 

Mocanu face apel la suceveni să nu mai creadă în găleţile primite în campanie

Nu în ultimul rând, el a făcut un apel către alegătorii suceveni ca la alegerile prezidenţiale să nu mai creadă că „o găleată pe care o vor primi le va ţine de cald sau le va asigura un loc de muncă”.
Vasile Mocanu a criticat şi modul în care PD-L conduce administraţia judeţeană. Liderul PNL Suceava a precizat că, în loc să stea la Bucureşti, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, ar trebui să fie alături de suceveni, cu atât mai mult cu cât în ultima perioadă au început să apară tot mai multe probleme. „Săptămâna trecută un om a murit în Burdujeni pentru că a căzut în săpăturile pentru canalizare făcute haotic. Suceava este pe primul loc în ţară la numărul de pensionari care nu-şi mai pot achita datoriile către bănci. În Suceava, 4000 de familii au pierdut ajutorul pentru încălzire pentru că plafonul venitului a scăzut la 425 lei, sumă care este sub nivelul salariului minim pe economie şi chiar sub nivelul celor mai mici pensii. Astea sunt câteva dintre problemele care ar trebui să-i preocupe pe liderii PD-L din Suceava”, a încheiat Vasile Mocanu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mocanu roagă şi somează PD-L Suceava să aibă o campanie electorală curată.
 Vizualizări articol: 1318 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.60/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.6 din 5 voturi
Mocanu roagă şi somează PD-L Suceava să aibă o campanie electorală curată2.655

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Hahaha trimis de
(20 oct 2009, 11:19:26
Am ras cu lacrimi cand am citit acest articol. Uite cine vorbeste!!!
1.1  RE: Hahaha trimis de
(20 oct 2009, 11:46:30
"Va somez sa nu faceti campanie altfel... altfel va fac cadastru cu Geoshitu si vedeti voi!!!"

Apropo. Asa nu e domnu cercetat pentru fraude cu baza de date de la Cadastru?
1.2  RE: Hahaha trimis de
(20 oct 2009, 13:15:16
Moc(of)anule, ori somezi ori rogi, ori e alba ori e neagra, ori esti PNL-ist ori esti PD-L-ist, hotareste-te carnatule, sau iti lasi porti deschise la dl insecta in caz ca iese iar baselu.
2.   Interesant trimis de
(20 oct 2009, 14:44:37
""sa renunte la atacurile la persoana"...."aceasta farsa politica, si anume regimul Basescu - Boc si camarila, care �ncearca sa readuca o alta dictatura politica".

Adica voi toti ceilalti abtineti-va, doar eu am voie sa fac atacuri la persoana?!... Interesant acest personaj.
3.   Apel de urgenta 112 trimis de
(20 oct 2009, 16:35:18
nu sunt o fana a pnl-ului sau a lui mocanu, dar afirmatiile sunt perfect adevarate. mai ales acum cand pdl-ul incearca disperat sa castige alegerile. va fi o campanie manjita cu mult atac la adresa celorlalte partide, va fi un circ total intre pdl si psd. ca dintotdeauna. insa ceea ce nu ne inflacareaza pe noi alegatorii, este ca aceasta improscare a lor cu cuvinte grele nu mai este credibila, de vreme ce si-au dat mana, nu cu multa vreme in urma, in formarea guvernului.

asadar, apel de urgenta pentru cetateni in a lua atitudine si a scapa de aceste mizerii care ne sufoca gandurile si viata.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei