Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 6 oct 2009 - Anul XIV, nr. 234 (4220)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Propunere

Liberalii susţin că Băişanu a fost solicitat pentru a prelua un post de subprefect

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Secretarul coordonator al Organizaţiei Judeţene Suceava a PNL, Vasile Mocanu, a declarat că liderul acestei filiale a fost contactat de reprezentanţii PD-L pentru a prelua unul dintre cele două posturi de subprefect. Mocanu a arătat că după ieşirea PSD de la Guvernare, liderii ai PD-L Suceava au început să-i contacteze pe unii dintre membrii PNL pentru a le oferi posturi de conducere în instituţiile deconcentrate, ocupate în prezent de persoane susţinute de social democraţi.
„Ba, mai mult, preşedintelui PNL Suceava, Alexandru Băişanu, i s-a oferit o poziţie de conducere în Prefectură, respectiv funcţia de subprefect. Credem că acest lucru demonstrează lipsa de specialişti la nivelul PD-L Suceava. Şi în acelaşi timp arată faptul că intenţia de destabilizare a PNL nu a încetat la nivelul conducerii PD-L”, a spus Vasile Mocanu.
În acelaşi timp, el a precizat că democrat-liberalii ar trebui să aplice şi la nivel local modelul „Guvernul 2 în 1”. Secretarul coordonator al PNL Suceava a precizat că dacă la nivelul Guvernului un ministru PD-L a preluat conducerea a două ministere, şi în judeţul Suceava actualii directori ai PD-L mai pot prelua câte o instituţie condusă în prezent de social-democraţi.
„Directorii existenţi ai instituţiilor descentralizate ar putea să preia şi celelalte posturi de directori. Pentru că oricum haosul va fi acelaşi, indiferent dacă un director va conduce una sau mai multe instituţii”, a spus Mocanu.

 

Lungu: „Sunt glumiţe de campanie”

Pe de altă parte, preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PD-L, Ion Lungu, a declarat că afirmaţiile lui Vasile Mocanu privind propunerea primită de Alexandru Băişanu nu reprezintă decât „o glumiţă de campanie” a liberalilor suceveni. Lungu a precizat că nu are cunoştinţe despre o invitaţie oficială la adresa lui Alexandru Băişanu pentru ca acesta să ocupe funcţia de subprefect al judeţului Suceava.
„Nu s-a pus niciodată problema în mod serios. La câte resurse are PD-L, nu cred că e nevoie să apelăm la această soluţie. Sunt doar subiecte de senzaţie pentru campania electorală sau glumiţe ale celor de la PNL”, a spus Lungu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Liberalii susţin că Băişanu a fost solicitat pentru a prelua un post de subprefect.
 Vizualizări articol: 1154 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Liberalii susţin că Băişanu a fost solicitat pentru a prelua un post de subprefect3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei