Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 6 oct 2009 - Anul XIV, nr. 234 (4220)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Funcţie

Ioan Pavăl este preşedintele Ligii Aleşilor Locali din PNL Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Primarul comunei Dumbrăveni, Ioan Pavăl, a fost ales preşedinte al Ligii Aleşilor Locali din cadrul PNL Suceava. Liderul PNL, Suceava Alexandru Băişanu, a declarat că din conducerea acestei organizaţii mai fac parte consilierii judeţeni liberali, precum şi o parte dintre primarii şi viceprimarii PNL.
Noul preşedinte al Ligii Aleşilor Locali din PNL Suceava, Ioan Pavăl, a fost concurentul lui Alexandru Băişanu la alegerile care au avut loc în luna septembrie 2009 pentru funcţia de preşedinte al liberalilor din judeţul Suceava. Odată cu preluarea acestei funcţii, Ioan Pavăl este şi membru cu drept de vot în biroul de conducere al Organizaţiei Judeţene Suceava a PNL.
Băişanu a mai precizat că rolul primarului Ioan Pavăl este de a-i mobiliza pe cei aproximativ 250 de aleşi locali ai PNL din judeţul Suceava în lupta electorală în urma căreia liderul liberalilor Crin Antonescu să câştige alegerile prezidenţiale.
Liderul PNL Suceava a precizat că aleşii locali ai acestui partid trebuie să se mobilizeze pentru a face faţă bătăliei electorale cu Traian Băsescu.
„Trebuie să se mobilizeze, pentru că Traian Băsescu şi Mircea Geoană se ceartă de ochii lumii, dar în realitate există o înţelegere veche de sprijin reciproc. Traian Băsescu îl va susţine pe Mircea Geoană să ajungă în turul al doilea al alegerilor, iar Mircea Geoană îl va susţine pe actualul preşedinte al României să câştige alegerile. Iar toate glumiţele şi certurile de suprafaţă trebuie să inducă în gândirea populaţiei că ei se bat. Însă în realitate ei nu se bat, ci joacă teatru şi îşi doresc să ajungă amândoi în turul doi, unde Mircea Geoană va pierde”, a declarat liderul PNL Suceava.

 

„Ieşirea PSD de la guvernare este o strategie a lui Traian Băsescu”

Alexandru Băişanu a mai spus că ieşirea PSD de la guvernare a fost doar o strategie a preşedintelui României Traian Băsescu, care a vrut să-l ajute pe liderul PSD Mircea Geoană să recâştige o parte dintre voturile pe care le-a pierdut chiar de la membrii partidului său.
„Este doar o mascaradă. Toată această strategie de eliminare a PSD de la guvernare a venit după ce Traian Băsescu şi echipa sa şi-au dat seama că liderul PNL Crin Antonescu se află deja în turul doi, în faţa reprezentantului PSD. De aceea l-a eliminat de la guvernare, pentru a atrage asupra lui voturile de care are nevoie pentru a ajunge în turul doi”, a declarat Băişanu.
Pe de altă parte, el a criticat atât Guvernul României, cât şi pe preşedintele Traian Băsescu, precizând că actuala putere nu reuşeşte să rezolve problemele pe care le au românii.
„Am avut acum cea mai mare grevă din istorie, când 850.000 de români au protestat faţă de măsurile Guvernului. Dacă actualii guvernanţi, şi în special Traian Băsescu, nu sunt în stare să rezolve problemele ţării, să o spună românilor şi să nu mai candideze pentru încă un mandat”, a mai spus Băişanu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ioan Pavăl este preşedintele Ligii Aleşilor Locali din PNL Suceava.
 Vizualizări articol: 771 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ioan Pavăl este preşedintele Ligii Aleşilor Locali din PNL Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei