Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 4 aug 2009 - Anul XIV, nr. 180 (4166)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Coaliţie

Nechifor îl acuză pe Flutur de o „şpagă politică” de şapte miliarde de lei vechi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Prim-vicepreşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PSD, deputatul Cătălin Nechifor, l-a acuzat, ieri, pe preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, că s-a folosit de bugetul judeţului pentru a mitui primari liberali să „simpatizeze” cu PD-L.
Nechifor a declarat, în conferinţă de presă, că Flutur şi majoritatea PD-L din Consiliul Judeţean au alocat aproape şapte miliarde de lei vechi din sumele pentru echilibrarea bugetelor locale către primăriile conduse de membri PNL care au anunţat public, luna trecută, că sunt „simpatizanţi” PD-L: Câmpulung Moldovenesc, Cornu Luncii, Crucea şi Horodniceni.
Deputatul PSD a arătat că, în vreme ce Câmpulung Moldovenesc a primit la rectificarea bugetară 5,6 miliarde de lei vechi, câte 400 de milioane Cornu Luncii şi Horodniceni şi 600 de milioane de lei vechi comuna Crucea, municipii precum Vatra Dornei şi Fălticeni au primit 500 de milioane, respectiv un miliard de lei vechi.
„Domnul Flutur şi consilierii PD-L au acordat o şpagă politică de şapte miliarde de lei vechi la patru autorităţi publice locale, unde cei patru primari au devenit brusc simpatizanţi PD-L şi domnul Flutur s-a şi grăbit să le asigure această şpagă politică”, a afirmat Nechifor.
Acesta a mai spus că, în condiţiile în care sunt primării care nu mai au nici măcar bani de salarii, prin „această manieră iresponsabilă de a da şpagă politică”, Gheorghe Flutur „devine un fel de Mischie al Sucevei, cu un pix generos doar pentru primarii PD-L şi simpatizanţi”. Deputatul Nechifor a mai declarat că, la începerea sesiunii parlamentare, va face o interpelare ministrului de Finanţe în legătură cu modul de repartizare a sumelor pentru echilibrarea bugetelor locale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nechifor îl acuză pe Flutur de o „şpagă politică” de şapte miliarde de lei vechi.
 Vizualizări articol: 870 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Nechifor îl acuză pe Flutur de o „şpagă politică” de şapte miliarde de lei vechi2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei