Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 11 iul 2009 - Anul XIV, nr. 160 (4146)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Reacţie

Mîrza îi explică lui Flutur cum sunt distribuite fondurile guvernamentale

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Liderul PSD Suceava, Gavril Mîrza, i-a explicat partenerului său de coaliţie, preşedintele PD-L Suceava, modul în care se distribuie fondurile guvernamentale pe diverse obiecte de investiţii. Mîrza a făcut aceste declaraţii după ce Flutur s-a declarat nemulţumit de sumele pe care Ministerul Mediului le-a alocat pentru regularizarea râurilor din judeţ şi le-a sugerat parlamentarilor PSD de Suceava să intervină la acest minister pentru suplimentarea fondurilor.
„Văd că se aduc acuze ministrului Sîrbu că nu dă bani pentru agricultură, că ministrul Mediului nu dă bani pentru mediu. Cred că este o poziţie greşită pe care se situează preşedintele Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur. Asta pentru că banii care se alocă sunt aprobaţi de Guvern. Banii fac parte dintr-un buget aprobat de întregul Guvern şi votat de Parlament. Şi ei se folosesc pentru destinaţiile stabilite iniţial”, a explicat preşedintele PSD Suceava.
El a adăugat că şi social democraţii ar putea să-l întrebe pe Gheorghe Flutur de ce ministrul PD-L al Finanţelor, Gheorghe Pogea, nu alocă fondurile pentru plata lucrărilor efectuate în judeţ pentru înlăturarea efectelor inundaţiilor de anul trecut, situaţie din cauza căreia mai multe firme de construcţii din judeţ au ajuns în faliment.
„Aş putea să întreb şi eu de ce nu se rezolvă problema proiectului Suceava – utilităţi şi mediu. Pentru că atât ministrului Economiei Videanu, cât şi lui Gheorghe Pogea, atunci când au fost prezenţi la Suceava, li se povestea atât de urât despre acest proiect, însă ei au avut exprimarea că <voi nu realizaţi ce bijuterie aveţi aici>. Şi băieţii de la CJ Suceava nu realizează acest lucru nici după un an după ce au preluat conducerea judeţului”, a precizat Mîrza.

 

Mîrza solicită începerea lucrărilor de reabilitare a drumurilor judeţene

Liderul PSD Suceava a precizat că în locul acuzaţiilor reciproce, toţi parlamentarii suceveni ar trebui să se întâlnească pentru a găsi soluţii concrete de rezolvare a problemelor din judeţul Suceava. Gavril Mîrza a făcut referire în special la începerea lucrărilor de reabilitare a drumurilor judeţene, precizând că o mare parte dintre acestea sunt impracticabile, dar şi la urgentarea investiţiilor în modernizarea a cinci drumuri, lucrări finanţate din fonduri europene.
„Ce se întâmplă cu acele cinci proiecte promovate de mine când eram preşedinte al CJ Suceava şi care aveau toate aprobările necesare în momentul în care am predat conducerea? Ulterior s-au semnat contractele, însă acum trece timpul de vară, când s-ar putea construi. Şi vrem să ştim de ce nu se lucrează”, a mai declarat Gavril Mîrza.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mîrza îi explică lui Flutur cum sunt distribuite fondurile guvernamentale.
 Vizualizări articol: 748 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Mîrza îi explică lui Flutur cum sunt distribuite fondurile guvernamentale5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei