Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 4 iul 2009 - Anul XIV, nr. 154 (4140)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Bilanţ

PSD îl ia pe Flutur la bani mărunţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Împlinirea unui an de la schimbarea de gardă în administraţia judeţeană face ca PSD să îi solicite preşedintelui Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, să prezinte bilanţul la un an de mandat şi să spună cât a realizat din promisiunile electorale de anul trecut. Deputatul PSD de Suceava Eugen Bejinariu a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă, că la un an de când se află în fruntea judeţului, Gheorghe Flutur nu prea are ce arăta.
„S-a angajat la investiţii la aeroport, după un an nu s-a bătut nici măcar un cui. În campania electorală s-a clamat turismul în Bucovina. În afară de oul imens, mielul împăiat, oile ţinute în soare cu care a scris pe dealuri, porţile Sucevei, care nu ajută cu nimic economia Sucevei şi nivelul de trai al sucevenilor, n-a făcut nimic. La infrastructura rutieră, în afara celor 500 de metri de asfalt turnate în anumite localităţi cu câteva zile înaintea alegerilor europarlamentare şi în mod special 200-300 de metri în zona localităţilor cu primari PSD pe care a încercat să-i cumpere - şi pe unii chiar a reuşit, să spună dl Flutur care sunt investiţiile într-un an. Care sunt proiectele nou promovate de domnia sa şi echipa domniei sale? Deocamdată s-a discutat şi se discută de proiectele promovate de fosta conducere PSD a CJ Suceava. Sucevenii trebuie să ştie cum s-au cheltuit banii bugetului local într-un an, ca să nu avem surprize ca cele de la Ministerul Tineretului şi Sportului”, a spus deputatul.
Eugen Bejinariu a apreciat că, de la alegerile locale, Gheorghe Flutur s-a preocupat doar de propria sa imagine şi crede că lipsa de implicare în problemele judeţului este explicabilă prin aceea că 80 la sută din activitatea preşedintelui CJ Suceava se petrece la Bucureşti, în coaliţie.
„Este şi purtătorul de cuvânt al PD-L, îl vedem zile întregi la Bucureşti şi sigur că nu poate să se ocupe de judeţ”, a mai spus Eugen Bejinariu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD îl ia pe Flutur la bani mărunţi.
 Vizualizări articol: 978 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
PSD îl ia pe Flutur la bani mărunţi4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei