Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 4 iul 2009 - Anul XIV, nr. 154 (4140)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   2 fişiere video

Perspective

PSD ar renunţa la „serviciile de prim-ministru” ale lui Emil Boc

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Social-democraţii sunt din ce în ce mai nemulţumiţi de parteneriatul cu PD-L, atât la nivel central, cât şi guvernamental. Doi dintre parlamentarii de Suceava ai PSD, deputatul Eugen Bejinariu şi senatorul Gavril Mîrza, au făcut, ieri, publice reproşurile la adresa premierului Emil Boc şi a partenerilor de la Suceava, dar au precizat că nu intenţionează să fie ei cei care pleacă de la guvernare, ci că este posibil să îl pună pe liber pe actualul prim-ministru.
„Au fost şase luni foarte proaste pentru România, dar poate se gândeşte domnul Boc să fie şi prim-ministru şi nu doar un reportofon, o porta-voce. Dacă merg lucrurile în continuare prost, PSD va lua o decizie în ceea ce-l priveşte. Este posibil să decidem şi să scoatem PD-L de la guvernare, la un moment dat. Dacă domnul Boc rămâne în continuare în postura de porta-voce şi nu de prim-ministru numit, atunci sigur că vom renunţa la serviciile domniei sale”, a declarat deputatul Bejinariu.
Întrebat dacă PSD are un plan de măsuri anticriză, în eventualitatea retragerii PD-L de la guvernare, Bejinariu a spus că partidul său are un astfel de proiect, dar că nu a fost însuşit de democrat-liberali.
„N-am spus nici o secundă că plecăm de la guvernare. PSD a avut un plan anticriză, dar nu a fost însuşit de guvern. Dacă mai plecăm şi noi de acolo se duce România de râpă, nu putem să-i lăsăm singuri, noi îi mai ţinem în frâu”, a spus Eugen Bejinariu.

 

Mîrza ameninţă cu ruperea protocolului cu PD-L

Supărat s-a arătat şi senatorul Gavril Mîrza, care a reproşat guvernului că a transformat proiectul „Prima casă” din social, cu efect în construcţia de locuinţe şi reducerea numărului de şomeri, într-unul care va avea ca efect achiziţia locuinţelor care nu se vând, construite de marii dezvoltatori imobiliari.
„S-a ajuns la a cumpăra case de-a gata de la Paşcani sau de la Negoiţă; nu suntem de acord şi nu acceptăm o asemenea rezolvare a problemelor de criză”, a precizat Mîrza.
Pe plan judeţean, lui Gavril Mîrza nu-i convine că plasarea oamenilor PSD în instituţiile descentralizate nu a decurs conform protocolului negociat şi a spus că va da un ultimatum echipei de negociere de la PD-L, în acest sens.
„Azi avem o discuţie în coaliţie la Suceava şi, dacă nu se rezolvă lucrurile în sensul respectării a ceea ce am stabilit la început, nu ştiu dacă mai are rost să ne întâlnim. La examene au trimis dubluri oamenilor noştri. Vom stabili azi, dacă ne respectăm, ne mai întâlnim; oamenii care sunt de condiţie se respectă”, a spus Mîrza.
În caz contrar, organizaţia PSD de la Suceava ar putea să decidă chiar ruperea protocolului de colaborare cu PD-L, după cum a precizat deputatul Bejinariu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD ar renunţa la „serviciile de prim-ministru” ale lui Emil Boc.
 Vizualizări articol: 622 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
PSD ar renunţa la „serviciile de prim-ministru” ale lui Emil Boc5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   "Incoruptibilii sau ingerasii"PSD trimis de
( 5 iul 2009, 20:01:36
"Daca merg lucrurile �n continuare prost, PSD va lua o decizie �n ceea ce-l priveste. Este posibil sa decidem si sa scoatem PD-L de la guvernare, la un moment dat". Ce sa scoateti,oare nu o sa fiti voi cei de la PSD scosi afara de la guvernare?Voi scoateti,ce scoateti voi,"tampenii si minciunele"la tot pasul.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei