Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 1 mai 2009 - Anul XIV, nr. 99 (4085)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Reacţii

Prodan spune că se aştepta ca Flutur să fie mai bun după venirea din Ierusalim

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Senatorul PNL de Suceava Tiberiu Prodan a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, că s-ar fi aşteptat ca preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, democrat-liberalul Gheorghe Flutur, să devină un om mai bun după întoarcerea de la Mormântul Sfânt din Ierusalim. Prodan a arătat că, deşi o astfel de vizită în Israel ar trebui să schimbe în bine oamenii, în cazul lui Flutur nu se poate spune acelaşi lucru.

„Mă aşteptam ca cel care a vizitat Mormântul Sfânt să vină cu alt fel de gânduri de acolo. Asta având în vedere că a trecut şi pe la locul unde Isus l-a întâlnit pe Zaheu, mai marele vameşilor, care până la urmă s-a convertit la creştinism şi a dat din ceea ce a câştigat el pentru creştini. Dar cel de la noi, care a fost la Mormântul Sfânt, a rămas cu aceleaşi obiceiuri pe care le avea Zaheu înainte de a se creştina”, a declarat Prodan.

El a arătat că directorul Agenţiei de Dezvoltare Rurală, Gavril Vădan, a fost chemat „la ordin” de către Gheorghe Flutur, care i-a solicitat acestuia să verifice toate primăriile sucevene în care există primari sau viceprimari PNL şi care au proiecte depuse pe măsura 322 a Planului de Dezvoltare Rurală, pentru renovarea şi dezvoltarea satelor.

„Asta ca şi cum în acele localităţi ar locui nişte duşmani şi nu nişte oameni. Dar se pare că la noi se judecă ce merită o localitate după apartenenţa politică a primarului”, a mai spus Prodan. El a adăugat că această discriminare se vede şi în cazul sumelor primite de localităţi pentru continuarea unor investiţii începute pentru dezvoltarea infrastructurii în mediul rural.

„S-au alocat fonduri acolo unde sunt primari PD-L, şi câţiva de la PSD. Singura localitate unde am reuşit să obţinem nişte fonduri este Vadu Moldovei, acolo unde proiectul e depus de viceprimarul PNL Romică Buta”, a mai declarat senatorul PNL de Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prodan spune că se aştepta ca Flutur să fie mai bun după venirea din Ierusalim.
 Vizualizări articol: 914 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Prodan spune că se aştepta ca Flutur să fie mai bun după venirea din Ierusalim3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei