Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 13 apr 2009 - Anul XIV, nr. 85 (4071)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Atenţionare

Prodan: „Noul corp de control al premierului este extrem de periculos”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO
Senatorul PNL de Suceava Tiberiu Prodan consideră că noul corp de control al premierului României, Emil Boc, care urmează să fie înfiinţat, este periculos, atât pentru administraţiile locale, cât şi pentru agenţii economici. Prodan a precizat că potrivit Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului de înfiinţare a acestui corp de control, modalitatea de angajare a viitorilor inspectori este mai mult decât amuzantă. „Un astfel de corp de control este unic în România şi este extrem de periculos. Poate mai există printr-o ţară din Africa. Ceea ce este amuzant este faptul că personalul viitorului corp de control este angajat după ce semnează un angajament de loialitate faţă de prim-ministru. Nu este normal. Nu e nevoie de experienţă, de CV sau de concurs, ci doar trebuie să-i juri credinţă premierului”, a declarat Tiberiu Prodan.

El a precizat că printre atribuţiile viitorului corp de control se numără şi verificarea eficienţei administraţiilor publice locale. Prodan a apreciat că prin aceste atribuţii, corpul de control al premierului poate deveni un mijloc de presiune asupra primarilor care sunt în alte partide decât cele aflate la guvernare.

Mai mult, senatorul liberal a atras atenţia asupra unui alt rol al viitorului corp de control, cel de verificare a activităţii agenţilor economici.

„Este extrem de periculos ceea ce se întâmplă, pentru că personalul acestui corp de control poate să exercite presiuni asupra agenţilor economici dacă nu contribuie la puşculiţa unui partid. Şi mai mult, un om care stă în genunchi şi depune un jurământ de credinţă în faţa lui Emil Boc nu cred că ar trebui să ajungă să controleze agenţii economici”, a mai spus parlamentarul liberal.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prodan: „Noul corp de control al premierului este extrem de periculos”.
 Vizualizări articol: 1449 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Prodan: „Noul corp de control al premierului este extrem de periculos”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei