Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 11 apr 2009 - Anul XIV, nr. 84 (4070)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Reacţii

Ioja îi dă replica lui Cadariu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Liberalul sucevean Cezar Ioja a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, că îşi menţine criticile la adresa actualei conduceri a Consiliului Judeţean Suceava, despre care a spus că se laudă cu cinci proiecte de modernizare a unor drumuri, realizate şi promovate în mandatul trecut.

Afirmaţia lui Ioja a fost făcută după ce vicepreşedintele CJ Suceava Daniel Cadariu i-a transmis acestuia că obţinerea finanţării pentru cele cinci proiecte s-a făcut în urma muncii depuse de actualul executiv al acestei instituţii şi că declaraţiile liberalului nu au nici o susţinere reală.

„Am făcut unele afirmaţii care au fost greşit înţelese de un reprezentant al executivului Consiliului Judeţean. Eu am spus, referitor la acel program de reabilitare a cinci drumuri judeţene, că a fost iniţiat şi promovat de deliberativul din mandatul trecut, motiv pentru care am fost uşor atacat. Mi s-a spus că nu am cunoştinţă de acest aspect. Din acest motiv vreau să prezint hotărârile Consiliului Judeţean din care reiese foarte clar că adevărul este cel pe care l-am spus eu”, a spus Ioja.

El a precizat că fostul Consiliu Judeţean a aprobat, în octombrie 2006, indicatorii tehnico-economici pentru lucrările de modernizare a drumurilor judeţene, precum şi cheltuielile de cofinanţare de 2% din valoarea totală a proiectelor şi cheltuielile neeligibile.

Cezar Ioja a mai adăugat că tot în mandatul trecut a fost aprobată şi cererea de finanţare pentru cele cinci proiecte.

„Ulterior, finanţarea a fost semnată de actuala conducere a Consiliului Judeţean. Deci eu consider că nu am indus în eroare cetăţenii judeţului Suceava. Ce mă surprinde este că cel care a făcut aceste afirmaţii nu le-a prezentat corect. Am fost colegi în Consiliul Judeţean în mandatul trecut, ulterior a plecat din deliberativ şi poate din cauza asta nu cunoaşte cu exactitate realitatea”, a încheiat Ioja.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ioja îi dă replica lui Cadariu.
 Vizualizări articol: 677 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Ioja îi dă replica lui Cadariu3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei