Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 7 apr 2009 - Anul XIV, nr. 80 (4066)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6438 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Replică

Onofrei, încadrat la categoria „filozof de duminică”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO
Social democraţii suceveni nu au gustat declaraţiile pe care le-a făcut prim-vicepreşedintele PD-L Suceava, senatorul Orest Onofrei, la adresa PSD, partid acuzat că  „pune coarne” PD-L, păstrând relaţii cu „nevestele anterioare”, PNL, UDMR şi chiar PRM, şi că se comportă „ca mormonii”.

Purtătorul de cuvânt al PSD Suceava, Virginel Iordache, i-a sugerat lui Orest Onofrei să depăşească stadiul de „filozof de duminică” sau de „vorbete de weekend” şi să-şi ia în serios calitatea de senator, amintindu-i că sucevenii l-au trimis în Parlament să le reprezinte interesele, nu pentru a da declaraţii „care ţin de topul revistelor de divertisment”.

„Îi amintim domnului senator ceea ce a afirmat şeful său de partid, Gheorghe Flutur, că a venit vremea să trecem de la o politica de hau-hau la politica de know-how şi în acest context tare mi-aş fi dorit ca domnul Orest Onofrei să fie preocupat de problemele reale ale cetăţenilor, inclusiv de problemele locuitorilor din localitatea de baştină a domniei sale, Marginea, pe care domnul Orest Onofrei a trecut-o la diverse. Trebuie să fac precizarea că declaraţiile domnului Onofrei de tipul mormoni, concubinaj, divorţ, măritiş,  sunt doar simpatice şi atât. Ele nu ţin sub nici o formă de agenda reală a cetăţeanului. În calitate de cetăţeni ai judeţului, ne-am fi aşteptat de la secretarul Senatului la soluţii reale pentru probleme cu care se confruntă sucevenii pentru păstrarea puterii de cumpărare, pentru mărirea salariilor la cadre didactice, pentru ajutorarea comunităţilor locale care se află într-o acută criză financiară”, a afirmat Iordache.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Onofrei, încadrat la categoria „filozof de duminică”.
 Vizualizări articol: 1094 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Onofrei, încadrat la categoria „filozof de duminică”1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei