Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 19 mar 2009 - Anul XIV, nr. 64 (4050)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Optimism

Crin Antonescu este aproape sigur că va prelua preşedinţia PNL

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO
Candidatul pentru funcţia de preşedinte al PNL Crin Antonescu s-a arătat optimist în ceea ce priveşte şansele sale de a prelua conducerea acestui partid, precizând că din punctul său de vedere va ieşi învingător în urma Congresului de alegeri al PNL, care se va desfăşura la sfârşitul acestei săptămâni.

Afirmaţia a fost făcută după o întâlnire pe care acesta a avut-o cu delegaţii suceveni la Congresul de alegeri, întâlnire de la care au lipsit parlamentarii Tiberiu Prodan şi Gheorghe Coroamă.

Vicepreşedinte al PNL, Crin Antonescu a declarat că, în opinia sa, majoritatea delegaţilor la Congresul de alegeri îi vor susţine candidatura, în detrimentului actualului preşedinte al liberalilor, Călin Popescu Tăriceanu. Întrebat câte organizaţii judeţene ale PNL îi susţin candidatura, Crin Antonescu a precizat, mai în glumă sau mai în serios, că: „nici nu le mai ştiu numărul”.

În opinia acestuia, delegaţii din partea filialelor judeţene nu vor avea un vot „monocolor”, adică nu vor vota în bloc pentru un anumit candidat. „Cred că o majoritate clară a delegaţilor la congres va susţine candidatura mea”, a declarat Antonescu.

El a mai spus că, în situaţia în care Călin Popescu Tăriceanu va pierde alegerile, acesta va putea fi membru al Biroului Politic Central şi al Comitetului Naţional Executiv al PNL. Antonescu a arătat că, potrivit statutului PNL, toţi foştii preşedinţi ai acest partid sunt membri de drept în cele două structuri de conducere.

 

Înlocuirea lui Tăriceanu ar fi tocmai un semn de preţuire a activităţii acestuia

Pe de altă parte, Crin Antonescu a arătat că în situaţia în care va câştiga preşedinţia PNL, în confruntarea cu fostul premier, Călin Popescu Tăriceanu, această schimbare ar reprezenta tocmai recunoaşterea activităţii acestuia.

„Va fi semnalul că suntem un partid care, preţuindu-şi foştii preşedinţi, preţuim ceea ce Călin Popescu Tăriceanu a făcut în fruntea partidului şi în fruntea Guvernului. Şi preţuim toate realizările numeroase ale fostei Guvernări. Vom arăta că suntem un partid care îndrăzneşte să spere că se poate apropia într-o mai mare măsură de un electorat nehotărât şi dezamăgit”, a spus Antonescu.

 

Fără intenţii de negociere cu PD-L

Candidatul pentru preşedinţia PNL a mai declarat că în situaţia în care va obţine această funcţie, va reuşi să fie un partener credibil în eventualele negocieri pe care liberalii le vor avea cu celelalte formaţiuni politice. Antonescu a precizat că în momentul de faţă nu se poate pune problema unei eventuale negocieri cu PD-L pentru intrarea liberalilor la guvernare.

„Nu am afirmat intenţia de a negocia cu PD-L pentru guvernare. Eu nu vin în fruntea PNL ca să aştept un moment în care actualul Guvern a uitat uşa deschisă şi să mă strecor pe ea fără cheie”, a mai precizat Antonescu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Crin Antonescu este aproape sigur că va prelua preşedinţia PNL.
 Vizualizări articol: 896 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Crin Antonescu este aproape sigur că va prelua preşedinţia PNL0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei