Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 12 mar 2009 - Anul XIV, nr. 58 (4044)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

PNL

Un fost social democrat îi învaţă pe liberalii suceveni managementul politic

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO
Fostul purtător de cuvânt al prefectului PSD Ioan Cuşnir, din perioada 2000 – 2004, Adrian Botezatu, şi-a anunţat înscrierea în PNL. Fost membru al PSD Suceava, Adrian Botezatu a părăsit această formaţiune politică imediat după alegerile generale de la sfârşitul anului 2004, pentru a activa ca sociolog şi politolog independent. Înscrierea lui Botezatu în PNL a fost anunţată, în mod oficial, în cursul zilei de ieri, el urmând să se ocupe de coordonarea unui centru de pregătire politică permanentă a liberalilor.

„Îmi anunţ în mod oficial renunţarea la statutul de analist şi politolog independent şi înscrierea în PNL. Am ales să fac pasul către PNL datorită faptului că, după reînfiinţarea FSN, în urma alegerilor generale din 2008, PNL a rămas singurul partid autentic de dreapta”, a spus Botezatu. El a arătat că PNL este singurul partid care va putea să-l înlăture pe Traian Băsescu de la preşedinţia României, deoarece „hainele de preşedinte au început să-i fie cam strâmte”.

„Participarea la campania anti-Băsescu din acest an este o obligaţie morală pentru mine, şi în acelaşi timp o mare bucurie. Nu puteam să lipsesc de la acest mare eveniment care se va petrece anul acesta”, a spus noul liberal.

 

Botezatu vrea să îi specializeze pe liberali în management politic modern

Adrian Botezatu a precizat că PNL este singurul partid care are posibilitatea de a creşte din punct de vedere politic, în condiţiile în care atât PD-L, cât şi PSD, „sunt formaţiuni politice blocate sub dictatura internă”.

El a arătat că PNL este singurul partid cu democraţie internă, cu un număr important de membri tineri şi care promovează libertatea de exprimare.

„Ceea ce lipseşte pentru a pune toate aceste elemente într-o sinergie este înzestrarea partidului cu metode şi instrumente de management politic modern, pentru a crea performanţă politică”, este de părere Adrian Botezatu.

El a mai adăugat că prin centrul de pregătire politică permanentă va organiza mai multe şcoli, în cadrul cărora tinerii liberali vor fi specializaţi în management politic.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un fost social democrat îi învaţă pe liberalii suceveni managementul politic.
 Vizualizări articol: 504 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Un fost social democrat îi învaţă pe liberalii suceveni managementul politic3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei