Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 12 mar 2009 - Anul XIV, nr. 58 (4044)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Candidatură

Băişanu îl tachinează pe Steiciuc

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Fostul subprefect şi prefect al judeţului Alexandru Băişanu nu renunţă la lupta pentru ocuparea funcţiei de preşedinte al liberalilor din municipiul Suceava. Preşedinte interimar al PNL Suceava, Băişanu a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, că liberalul Mihai Steiciuc, cel care şi-a anunţat deja candidatura pentru fotoliul de preşedinte, va avea cu siguranţă cel puţin un contracandidat.

Aflat alături de Steiciuc la conferinţa de presă susţinută ieri, Alexandru Băişanu i-a urat succes acestuia în încercarea de a prelua preşedinţia Organizaţiei Municipale Suceava a PNL, însă a arătat că în mod sigur va mai exista un liberal care se va „sacrifica” pentru a candida.

„Domnul Steiciuc joacă un rol deosebit de important în cadrul PNL. Şi după ce am aflat vestea că dumnealui va candida, îi urez succes pentru pasul pe care îl are de făcut în viitor. Îl anunţ totuşi că nu va fi bine să candideze singur”, a spus actualul lider al PNL Suceava.

Băişanu a lăsat să se înţeleagă faptul că şi el ar putea fi unul dintre cei care vor concura cu Mihai Steiciuc pentru funcţia de preşedinte al liberalilor suceveni. În opinia lui Alexandru Băişanu, concurenţa pentru şefia organizaţiei este benefică pentru liberalii suceveni, care vor putea să hotărască singuri cine va fi viitorul preşedinte al PNL Suceava.

„Această concurenţă duce la progres şi le dă posibilitatea membrilor PNL de a stabili cine este cel mai bun”, a mai spus Băişanu.

Până în prezent, singurul liberal care şi-a anunţat în mod clar intenţia de a candida este Mihai Aurel Steiciuc, care a precizat că a luat această decizie deoarece PNL Suceava are nevoie de o echipă şi de oameni loiali partidului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băişanu îl tachinează pe Steiciuc.
 Vizualizări articol: 821 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Băişanu îl tachinează pe Steiciuc1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   N-are... trimis de
(12 mar 2009, 13:34:52
.....pic de rusine Baisanu...Dar...daca i se permite,joaca pe masa copchilul...:))))))
2.   Baisanu e diliu trimis de
(12 mar 2009, 13:53:03
Lasa Baisane ca nu se stie daca vei mai rade dupa alegeri...daca faci din nou 20 la suta la alegerile PNL ca la parlamentare esti tare!

Sincer, nu cred ca ai mari sanse contra lui Steiciuc, dar vad ca iti place sa joci la ruleta ruseasca cu pistolul cu incarcator....

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei