Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 19 feb 2009 - Anul XIV, nr. 40 (4026)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Cerere

Băişanu îi provoacă pe parlamentarii PD-L şi PSD

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO
Preşedintele interimar al Organizaţiei Municipale Suceava a PNL, Alexandru Băişanu, a făcut apel la politicienii suceveni cu putere de decizie la nivel central, reprezentanţi ai partidelor de guvernământ, să facă tot ce le stă în putinţă pentru a atrage un buget cât mai mare pentru judeţul Suceava.

Băişanu a făcut referire în special la parlamentarii de Suceava ai PD-L şi PSD, precizând că aceştia aveau obligaţia să facă tot ce le stă în putinţă să obţină un buget al judeţului mai mare decât cel de anul trecut.

„Toţi factorii politici cu putere de decizie la nivel central ar trebui să-şi dea mâna şi să încerce să aducă un buget mai mare decât cel de anul trecut, alocat de fosta guvernare liberală. Şi vreau să remarc că din 1990 şi până în 2004, bugetul judeţului Suceava a fost aproximativ egal cu cel din perioada 2004 – 2008, cât timp PNL s-a aflat la Guvernare”, a declarat Alexandru Băişanu.

El a precizat că în condiţiile în care PD-L şi PSD se află în momentul de faţă la guvernare, deputaţii şi senatorii din Suceava ai celor două partide ar fi trebuit să facă tot ce le stătea în putinţă pentru a atrage fonduri mai multe pentru judeţ. Liderul liberalilor suceveni a precizat că în situaţia în care bugetul judeţului Suceava va fi mai mic decât cel din anul 2008, deputaţii şi senatorii PSD şi PD-L demonstrează că nu au nici o putere de convingere la nivel central.

„Având în vedere că cele două partide au o majoritate covârşitoare în Parlament, s-ar fi putut atrage fonduri importante pentru judeţ. Însă dacă bugetul judeţului va fi mai mic, acest lucru demonstrează că parlamentarii suceveni ai PSD şi PD-L nu îşi fac treaba şi sunt parlamentari numai cu numele”, a spus Băişanu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băişanu îi provoacă pe parlamentarii PD-L şi PSD.
 Vizualizări articol: 1213 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.80/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.8 din 5 voturi
Băişanu îi provoacă pe parlamentarii PD-L şi PSD1.855

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Altul mai breaz trimis de
(19 feb 2009, 14:49:58
Du-te si te ascunde si tu, si PNL-istii tai + PSD-istii + PDL-istii. Toti sunteti plini de initiative in folosul nostru. Va pasa de cetateni de nu mai puteti!!!

Toata clasa politica din Romania ar trebui sa emigreze. Poate asa se vor prezenta la vot macar 50% dintre noi.

Pana atunci sunteti mici de tot!!! Chiar si "smecherii" PDL sau PSD au luat 30% \din cei 30% prezenti la vot!

Sa va fie rusine! Nu sunteti reprezentativi pentru Romania, dar va comportati ca si cum ati fi primit zeci de milioane de voturi!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei