Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 5 feb 2009 - Anul XIV, nr. 28 (4014)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Nemulţumire

Nichitean s-a săturat de acuzaţiile actualului Guvern la adresa foştilor miniştri PNL

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Liberalul Brînduşel Nichitean, membru al Biroului Judeţean interimar al PNL Suceava, s-a săturat de acuzaţiile pe care actualul Guvern al României le aduce la adresa foştilor miniştri liberali. Nichitean a spus că miniştrii PSD şi PD-L ar trebui să înceteze cu jignirile aduse foştilor membri PNL ai Guvernului şi să renunţe la a mai acuza „haosul şi lipsa fondurilor”.

„Numai despre asta se vorbeşte. Şi tocmai din acest motiv aş solicita organizarea unor discuţii publice între actualii miniştri şi miniştrii liberali, între Pogea şi Vosganian, Ecaterina Andronescu şi Cristian Adomniţei, dar şi între ceilalţi, în care să se dezbată probleme concrete, de buget sau de organizare”, a spus Nichitean.

El a adăugat că miniştrii PSD şi PD-L ar trebui să înceteze cu declaraţiile prin care încearcă să inducă ideea că fosta guvernare a lăsat o situaţie economică dezastruoasă.

„Ar trebui să se termine cu aceste jigniri din partea celor de la guvernare. Nu cred că noi am fost cei mai răi, iar ei sunt acum feţi-frumoşi şi curaţi ca lacrima. Şi din acest motiv ei nu pot să continue reformele şi creşterea economică, pe motiv că noi am dus ţara de râpă”, a încheiat Brînduşel Nichitean.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nichitean s-a săturat de acuzaţiile actualului Guvern la adresa foştilor miniştri PNL.
 Vizualizări articol: 651 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 4 voturi
Nichitean s-a săturat de acuzaţiile actualului Guvern la adresa foştilor miniştri PNL1.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   TRACTORAS " CURAT CA LACRIMA " trimis de
( 5 feb 2009, 12:05:56
OBSERVAM CA DL NICHITEAN ALINTAT DE COLEGI SI " TRACTORAS " S-A SATURAT PANA PESTE CAP DE ACUZATIILE ACTULULUI GUVERN LA ADRESA FOSTILOR MINISTRI SI NE INTREBAM CE L-A DETERMINAT SA SE SATURE ???

SA SE FI SATURAT SA STEA IN OPOZITIE DEOARECE A UITAT CA SI DUMNEALUI PANA NU DEMULT FACEA PARTE DIN PD IAR ACUM II PARE RAU CA TRACTORASUL LUI A RAMAS FARA MOTORINA SAU CONSIDERA CA DACA APARE MAI DES SE VA INDURA UNUL DIN SUCEVENI SA CUMPERE TRACTORUL BRASOV TOT CU TRACTORASUL PRINCIPAL CARE ESTE " CURAT CA LACRIMA " ???

2.   Abureala trimis de
( 5 feb 2009, 17:37:26
bai mestere lasa-ne naibii cu vrajeala asta.pestele de la cap se impute.dati-l naibii jos pe tariceanu si poate nu va inecati.insa cat sunteti de blegi slabe sperante.multa bafta.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei