Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 19 ian 2009 - Anul XIV, nr. 13 (3999)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Premiu

Flutur a fost desemnat personalitatea VIP a anului 2008 în judeţul Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO
Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a fost desemnat de revista VIP „cea mai importantă personalitate a anului 2008” din judeţul Suceava. Înmânarea premiului a fost făcută în cadrul Galei Premiilor VIP Suceava, eveniment care s-a desfăşurat săptămâna trecută la hotelul Best Western din Gura Humorului, în prezenţa ministrului turismului, Elena Udrea.

De altfel, aceasta a fost cea care i-a înmânat premiul lui Gheorghe Flutur, precizând că şeful administraţiei judeţene sucevene „merită acest premiu cu prisosinţă”. În discursul său, Elena Udrea i-a urat succes în activitatea lui Gheorghe Flutur la conducerea Consiliului Judeţean Suceava, arătând că acesta poate duce la bun sfârşit proiectele de dezvoltare a judeţului.

„Îmi amintesc de un episod din primăvara anului trecut. Într-o noapte când am venit de la Cluj am oprit puţin aici, la acest hotel din Gura Humorului, după care am plecat spre Iaşi. Iar la plecare, în parcare, la trei dimineaţa era George, cu oamenii lui, îmbrăcat într-un pulover împletit din lână şi era ca un boier. Un boier bun la el acasă. Am ţinut minte imaginea aceasta şi din acest motiv spun că George este un om al locului, un om care iubeşte aceste locuri şi el categoric exemplifică zicala omul sfinţeşte locul”, a spus Elena Udrea.

 

Flutur consideră că a primit acest premiu pentru un paradox politic

Aflat la cel de-al patrulea premiu din partea revistei VIP, Gheorghe Flutur a declarat că din punctul său de vedere, unul dintre motivele pentru care a obţinut distincţia de „cea mai importantă personalitate a anului 2008” în judeţul Suceava este un „paradox politic”.

„Poate o să râdeţi, dar cred că acest premiu îl primesc pentru un paradox, pentru ciudăţenia care s-a întâmplat. Flutur, un mare luptător cu adversarul său tradiţional, a reuşit şi el să înţeleagă  şi să dea mâna cu PSD, pentru acest Parteneriat pentru România. Cred că era greu de imaginat acum două trei luni, ca unul dintre cei mai vajnici luptători cu PSD să facă aşa ceva. Nici părinţii mei nu credeau”, a declarat Flutur. El a adăugat că premiul primit din partea revistei VIP îl împarte cu cei alături de care a făcut carieră în politică, dar şi cu locuitorii judeţului Suceava.

 

Revista VIP a premiat personalităţi din toate domeniile

Un alt premiu a fost acordat de revista VIP primarului Sucevei, Ion Lungu, pentru contribuţia la dezvoltarea societăţii. În discursul său, Ion Lungu a arătat că în municipiul Suceava se vor realiza proiecte de peste 150 milioane de euro, în special pentru termoficare, reabilitarea reţelelor de apă şi canalizare şi pentru construcţia unei rute rutiere ocolitoare a municipiului .

Alte premii VIP au mai fost primite de Margareta Clipa, la categoria folclor, formaţia T-Jazz – muzică, Suceava Theatre Company – teatru, Puiu Zaharia – film; antrenorul echipei de handbal Universitatea Suceava, Petru Ghervan – sport, Bucovina TV – mass media, senatorul Orest Onforei – politică; primarul comunei Pojorâta, Ioan Bogdan Codreanu – premiu special pentru promovarea portului popular; omul de afaceri Nicolae Troaşe. Nu în ultimul rând, premiul pentru evenimentul anului 2008 în Suceava, care a fost înmânat administratorului public al judeţului, Petru Luhan, a fost acordat pentru „Forumul Regional de Investiţii”.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur a fost desemnat personalitatea VIP a anului 2008 în judeţul Suceava.
 Vizualizări articol: 1730 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 4 voturi
Flutur a fost desemnat personalitatea VIP a anului 2008 în judeţul Suceava1.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei