Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 28 nov 2008 - Anul XIII, nr. 281 (3962)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Solicitare

Mîrza cere electoratului să voteze PSD direct, nu prin foştii membri care candidează la alte partide

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO
Preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PSD, Gavril Mîrza, cere alegătorilor care îmbrăţişează politicile social-democrate să voteze direct cu candidaţii PSD şi nu cu foşti membri PSD care acum candidează pentru partide de dreapta.

„Sunt şase foşti membri PSD care candidează la PNL şi la PD-L. În colegiul Fălticeni vin trei foşti PSD-işti care candidează de la alte partide: Ghiorghi Cornia şi Dan Fîrţescu la PNL şi Mihai Vitcu la PD-L. Dacă alegătorii vor PSD, să voteze direct candidaţii noştri, nu pe cei care acum sunt la partide de dreapta”, a declarat, ieri, Gavril Mîrza.

La finalul campaniei electorale, atât Gavril Mîrza, candidat la Senat în colegiul Fălticeni, cât şi alţi candidaţi, printre care Niculai Bosancu, Eugen Bejinariu, Cătălin Nechifor sau Ovidiu Donţu şi-au transmis mesajele către electoratul din colegiile lor şi l-au invitat la urne, în data de 30 noiembrie.

Deputatul Eugen Bejinariu, candidat la un nou mandat în colegiul Siret, le-a transmis alegătorilor că, „dacă vor competenţă, seriozitate şi stabilitate, să voteze PSD”.

„Dacă pensionarii vor să nu mai aibă pensii, să voteze PD-L. Prin vocea preşedintelui, PD-L-iştii pregătesc terenul ca în viitor nici acea amărâtă de pensie să nu o mai plătească. PSD este partidul care este preocupat de necazurile celor mulţi, este cel care a demonstrat competenţă şi seriozitate şi a arătat că poate să guverneze România”, a declarat Bejinariu.

Eurodeputatul Cătălin Nechifor, candidat la Camera Deputaţilor în colegiul Fălticeni, a spus că a venit vremea ca „guvernarea de dreapta să plece acasă” şi a argumentat prin aceea că autorităţile române nu i-au răspuns în 30 de zile la solicitarea privind prelungirea funcţionării gropilor de gunoi din Suceava, Vatra Dornei şi Siret, în timp ce doar Comisia Europeană a cerut amănunte privind susţinerea motivaţiei.

 

Mîrza: „PSD are soluţii”

Nechifor s-a întrebat cine primeşte răspunsuri de la autorităţile statului, fie ele centrale sau locale, dacă lui, care a făcut cererea în calitate de europarlamentar, nu i s-a răspuns.

„Comisia Europeană este singura instituţie ce s-a arătat interesată de această situaţie gravă”, a spus Nechifor, care consideră că „proiectul PD-L” de transfer a gunoaielor din municipiul Suceava la Fălticeni „trebuie să pice”.

El a transmis, în 24 octombrie, o scrisoare Comisiei Europene, Guvernului, Preşedinţiei, Consiliului Judeţean Suceava şi Prefecturii solicitând prelungirea cu un an a funcţionării gropilor de gunoi ale oraşelor Suceava, Vatra Dornei şi Siret, pe motiv că închiderea prevăzută în Acordul de Mediu va crea probleme de mediu mai mari.

Un alt candidat la un mandat de deputat, în colegiul 2 Suceava, Niculai Bosancu, a amintit că nouă ani a fost consilier local şi a militat pentru interesele locuitorilor din cartierul Burdujeni şi s-a angajat că va face acelaşi lucru şi dacă va ajunge parlamentar, pentru toţi locuitorii din colegiul său.

La final, Gavril Mîrza a cerut încrederea populaţiei în PSD, afirmând că reprezentanţii acestui partid nu vin cu promisiuni şi cu proiecte, ci cu soluţii viabile la problemele sucevenilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mîrza cere electoratului să voteze PSD direct, nu prin foştii membri care candidează la alte partide.
 Vizualizări articol: 1131 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 6 voturi
Mîrza cere electoratului să voteze PSD direct, nu prin foştii membri care candidează la alte partide3.056

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   M�rza cere trimis de
(29 nov 2008, 10:40:03
M�rza cere iesirea la pensie. DEOARECE AM 80 DE ANI CER SA IES LA PENSIE. ASA CA NU MA VOTATI.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei