Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 20 nov 2008 - Anul XIII, nr. 274 (3955)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Îngrijorare

Cristian Irimie, preocupat de soarta „stranierilor” care se vor întoarce acasă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO
Întoarcerea acasă a sucevenilor care muncesc în străinătate, ca efect al crizei economice mondiale, este principala problemă a familiilor de acasă ale celor plecaţi, afirmă dr. Cristian Irimie, candidat PD-L la Camera Deputaţilor în colegiul 6 Rădăuţi.

Conform lui Irimie, această zonă se remarcă printr-un număr foarte mare de persoane care lucrează în străinătate, existând familii din care sunt plecaţi şi trei, patru membri.

„Aceşti muncitori se vor întoarce curând acasă şi atât ei, cât şi familiile lor se gândesc cu îngrijorare unde vor avea locuri de muncă. Este o problemă serioasă, la care viitorul guvern şi administraţiile locale vor trebui să-i facă faţă”, a declarat Irimie, care a precizat că PD-L are soluţii concrete în programul de guvernare şi în planul anticriză pe care le-a pregătit pentru ocuparea forţei de muncă.

Dr. Cristian Irimie a afirmat că perioada de campanie electorală, în care a avut ocazia să stea de vorbă cu mii de oameni simpli, i-a demonstrat că aceştia sunt preocupaţi nu de discursul politic şi de proiecte pe care nu le înţeleg, ci de soluţiile candidaţilor pentru rezolvarea problemelor lor imediate, de care se lovesc în viaţa de zi cu zi.

 

Apa, canalizarea şi drumurile, în „agenda cetăţeanului” din colegiul 6 Rădăuţi

Candidatul PD-L s-a întrebat chiar, retoric, ce le spune rădăuţenilor contracandidatul său de la PSD, Mihai Frunză, despre faptul că o treime din oraş nu dispune de apă şi canalizare, în condiţiile în care a fost primar al acestui municipiu vreme de mai multe mandate.

„Am fost în aceste două săptămâni prin toate localităţile din colegiul meu. Am fost bine primit şi ascultat peste tot, chiar şi de către cei care mi-au spus de la început, civilizat, că au altă opţiune politică. Pe oameni îi interesează lucrurile care îi afectează în mod direct: apă, canalizare, drumuri, locuri de muncă pentru copiii lor”, a afirmat Cristian Irimie.

Din punctul său de vedere, cea mai eficientă campanie electorală o reprezintă discuţiile directe cu oamenii şi se consideră avantajat de profesia sa de medic în ceea ce priveşte capacitatea de comunicare şi de înţelegere a problemelor lor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cristian Irimie, preocupat de soarta „stranierilor” care se vor întoarce acasă.
 Vizualizări articol: 1239 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Cristian Irimie, preocupat de soarta „stranierilor” care se vor întoarce acasă1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Serios? trimis de
(20 nov 2008, 16:37:26
Dar cum va face fata viitorul guvern? A pai o sa mai faca vreo doua trei mall-uri, o metro****, citeva constructii gigant in Suceava, ... si sa vezi atunci civilizatie, locuri de munca...Mars javrelor

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei