Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 18 nov 2008 - Anul XIII, nr. 272 (3953)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Ironii electorale

Ardeleanu: „Capitalizarea Bucovinei este o reverie silvico-mistică”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO
Candidatul PD-L la Camera Deputaţilor în colegiul Suceava 1, Sanda- Maria Ardeleanu, a intrat în luptă directă cu contracandidatul său de la PNL, Alexandru Băişanu.

Sanda-Maria Ardeleanu apreciază că proiectele lansate în campanie de contracandidaţii săi, deşi sunt „în cantitate impresionantă”, „ziua şi proiectul”, „nu sunt racordate la programul de guvernare al partidelor”. Primul vizat este unul dintre proiectele lui Alexandru Băişanu referitor la capitalizarea Bucovinei, calificat de Ardeleanu drept „o reverie silvico-mistică”.

„Nu au susţinerea administraţiei locale şi judeţene, sunt proiecte irealizabile. Nu ştiu în ce măsură putem veni în faţa electoratului cu proiecte de legi personalizate, care vin pe idei abracadabrante, cum ar fi, de exemplu, capitalizarea Bucovinei. Am dori să ştim care este conţinutul acestei legi. După părerea noastră, nu este decât o reverie silvico-mistică, fără nici un fel de suport într-un program de guvernare, fără nici un fel de suport în susţinerea administraţiei locale şi judeţene”, a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă, Sanda-Maria Ardeleanu.

 

„Dialogul s-a încins”

Ea a subliniat că proiectele candidaţilor PD-L „pornesc din platforma de guvernare a partidului”, inclusiv cele pe care le susţine personal, în domeniul educaţiei şi protecţiei sociale.

„Îmi pare rău că există doctori în epistemologie care nu ştiu să citească un text, care nu vor să citească corect, pentru că una este să spui ce s-a făcut până acum şi alta este să-ţi propui să susţii, pe baza unor cercetări foarte bine argumentate, bazate pe necesarul de forţă de muncă, proiecte precum cel legat de creşterea numărului de locuri fără taxă la Universitatea Ştefan cel Mare”, a afirmat candidatul PD-L. Sanda-Maria Ardeleanu a mai spus că, după două săptămâni de campanie electorală, „dialogul s-a încins” şi că, pentru a doua parte a campaniei, hotărâtor va fi modul în care candidaţii vor reuşi să convingă alegătorii că sunt morali şi credibili pentru a reprezenta aceste idei şi proiecte în Parlamentul României.

„Avem proiecte, avem idei, avem soluţii, dar trebuie să avem şi autoritatea morală care să certifice că aceste proiecte, idei şi soluţii pe care le-am lansat vor fi susţinute în Parlamentul României. Electoratul va hotărî pe 30 noiembrie care dintre candidaţii în această cursă este mai credibil, cine reprezintă o voce mai autorizată pentru a susţine tot ce s-a propus în aceste două săptămâni şi în pre-campanie pentru binele cetăţenilor municipiului şi judeţului Suceava”, a mai afirmat Sanda-Maria Ardeleanu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ardeleanu: „Capitalizarea Bucovinei este o reverie silvico-mistică”.
 Vizualizări articol: 637 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.22/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.2 din 9 voturi
Ardeleanu: „Capitalizarea Bucovinei este o reverie silvico-mistică”3.259

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Partidul stie! trimis de
(18 nov 2008, 11:44:12
"proiectele candidatilor PD-L ,,pornesc din platforma de guvernare a partidului", inclusiv cele pe care le sustine personal". Ar fi fost culmea ca proiectele pe care le sustine personal d-na Ardeleanu sa nu porneasca din platforma de guvernare a partidului. Si daca dialogul s-a incins ce mare tevatura? Speram totusi ca d-na Ardeleanu sa-si pastreze decenta si sa nu dea jos, din cauza "incinsului" dialog, din acoperamintele sale, ca nu vrea electoratul sa vada doua stafide, respectiv solutiile din back ale dinsei. Speram ca electoratul va hotari. Ca de voce autorizata si credibilitate suntem convinsi ca au, imediat ce ajung acolo sus : " CIOCUL MIC CA ACUM NOI SUNTEM LA PUTERE".
2.   Uf trimis de
(18 nov 2008, 20:38:53
d-na draga ati primit acceptul de la d-l flutur sa vorbiti?mare minune.putini oameni din pd-l se bucura de acest privilegiu.ce-mi plac cel mai mult sunt demonstratiile de forta ale candidatilor pd-l de la bucovina tv.d-l flutur vb de parca el ar candida ca va face si va drege,3 ore,iar candidatii toti 3 la un loc vb 5 min.deci mare lucru ati realizat draga d-na.si asta doar in presa scrisa ca la tv nu deschide nimeni gura fara acordul d-lui "presedinte.ma intreb ce ar fi la sv pd-l fara flutur si lungu.toti o apa si-un pamant.
3.   RE:POPA1 trimis de
(18 nov 2008, 20:54:22
STIMATE PREAFERICIT POPA1 ANGAJAT AL POSTULUI PLUS TV SI AL DOMNULUI BAISANU

SA INTELEG CA MATALUTA AI PRIMIT ORDIN DE LA PATRONELUL BAISANU SA SCRII PE FORUM.DE UNDE TI A DAT STARTUL ??? DE LA PROPRIA TELEVIZUNE BAISANU TV (PLUS TV)SAU DE LA UN NET ???

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei