Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 6 nov 2008 - Anul XIII, nr. 262 (3943)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Convingere

Nechifor: „Mi-am propus să fiu un deputat de zi cu zi, nu unul de campanie electorală”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO
Candidatul PSD la Camera Deputaţilor în colegiul Fălticeni, europarlamentarul Cătălin Nechifor, este optimist în privinţa şanselor sale de a accede în Parlamentul României.

Nechifor a declarat că a demarat o campanie electorală „sănătoasă, deschisă, apropiată de oameni”, arătând că până acum „semnalele sunt foarte bune”.

El a spus că duce o campanie asemănătoare cu cea pe care a aplicat-o la alegerile europarlamentare, asta însemnând discuţii cu oamenii pe marginea nevoilor lor reale şi nu promisiuni măreţe. El are convingerea fermă că în calitate de deputat va putea face ca viaţa oamenilor să fie „un pic mai bună”.

„Mă întorc acasă, la Fălticeni, pentru că am o datorie morală faţă de acest oraş, care era un oraş al trandafirilor în trecut, pentru că în Fălticeni am făcut şcoala primară la „Cuza”, acolo am făcut liceul la „Nicu Gane”, bunicii mei au trăit în Hîrtop, în zona colegiului în care candidez, părinţii mei au lucrat o viaţă în Fălticeni. În consecinţă sunt acolo acasă şi mă întorc cu drag acasă. Sunt convins că cei din Fălticeni şi din comunele în care candidez mă vor primi acolo cu drag şi sper să fie un parteneriat de patru ani profitabil pentru toţi, pentru că nu mi-am propus să fiu un deputat de campanie electorală, ci un deputat de zi cu zi, care să fie alături de oameni atunci când este nevoie”, a spus Nechifor.  

 

„Venirea lui Traian Băsescu la Suceava pe 28 noiembrie nu va aduce un plus electoral pentru PD-L”

Pe de altă parte, Cătălin Nechifor a remarcat „disperarea” celor din PD-L care s-au apucat să vandalizeze afişele contracandidaţilor şi, mai nou, se pregătesc să-l aducă pe Traian Băsescu din nou la Suceava. „Chiar dacă cei din PD-L îl vor aduce pe Traian Băsescu pe 28 noiembrie la Suceava, atunci când se vor sărbători 90 de ani de la Unirea Bucovinei cu Ţara Mamă, acest lucru nu va aduce un plus electoral, pentru că Traian Băsescu trebuie să plece şi el acasă. A venit momentul ca sucevenii să gândească limpede şi să aleagă cu gândul şi cu inima deschisă o variantă mai bună pentru o guvernare locală şi naţională”, a spus Nechifor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nechifor: „Mi-am propus să fiu un deputat de zi cu zi, nu unul de campanie electorală”.
 Vizualizări articol: 862 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 3 voturi
Nechifor: „Mi-am propus să fiu un deputat de zi cu zi, nu unul de campanie electorală”1.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   BRAVO trimis de
( 6 nov 2008, 11:09:09
In primul rand este de apreciat atitudinea si statornicia acestui domn... De cat timp este europarlamentar? De cateva luni? Si deja s-a plictisit in Parlamentul European !

Cred ca aceasta candidatura spune multe despre personajul din spatele ei. Cu ce ai ajutat, cum i-ai facut multumiti de votul acordat tie, pe cei care au pus stampila pe tine la alegerile pentru europarlamentare ?

Dupa asa de putin timp petrecut acolo, te intorci aici. Sau poate la PE nu este de lucru ? Sau poate ESTE de lucru, spre deosebire de parlamentul rromanesc, unde vor ajunge nulitati cu bani...
2.   :) trimis de
( 7 nov 2008, 00:13:19
In PE se cere munca, intelepciune, interes... in parlamentul de la Bucuresti se poate dormi comod, se poate citi presa, discuta pe internet cu prietenii, poate si un joc, se poate manca un mar, etc. (lista e lunga)! Orice persoana stie sa aleaga dintre munca si relaxare, varianta ultima!
3.   Inca ceva trimis de
( 7 nov 2008, 00:19:41
Redau exact mesajul dvs., domnule Nechifor: "sa aleaga cu g�ndul si cu inima deschisa o varianta mai buna pentru o guvernare locala si nationala"! Sper ca nu va suparati pe suceveni daca vor alege orice altceva decat PSD, ati vazut ca sucevenii au vrut deja o varianta mai buna la nivel de judet. Chiar daca in mare parte a fost un vot negativ acordat administratiei Mirza, a iest altceva! Corect?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei