Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 4 nov 2008 - Anul XIII, nr. 260 (3941)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Colaborare

Sanda - Maria Ardeleanu anunţă „Dializa de vacanţă” la Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Candidatul PD-L la un mandat de deputat în colegiul Suceava 1, Sanda-Maria Ardeleanu, a anunţat, ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, că judeţul Suceava a fost inclus în programul „Dializa de vacanţă” al firmei Fresenius,  în corelaţie cu proiectul de turism religios şi cultural, lansat de Consiliul Judeţean Suceava, sub preşedinţia PD-L.

Sanda-Maria Ardeleanu a arătat că acest program, derulat prin centrele private de dializă Fresenius, le permite celor care suferă de afecţiuni ale rinichilor şi care doresc să vină în vacanţă în Bucovina în cadrul proiectului „Turism religios în Bucovina” să îşi continue programul de dializă, care reprezintă o procedură vitală.

Programul „Dializa de Vacanţă”, iniţiat de Fresenius NephroCare Romania, lider de piaţă în domeniul serviciilor private de dializă, s-a desfăşurat pentru prima oara în perioada mai-septembrie 2008, la Centrul de Dializă Fresenius Constanţa, şi a fost evaluat de firmă ca fiind de succes.

Conform Sandei-Maria Ardeleanu, firma îşi va extinde programul către Braşov (turism montan), Oradea (turism balneoclimateric), Suceava (turism cultural), Bucureşti şi Iaşi (business).

„Proiectul 'Turism religios' prinde contur. Iată cum reuşim nu numai să oferim concetăţenilor noştri nişte promisiuni, ci aceste promisiuni prind viaţă. Vor veni la Suceava în vacanţă bolnavi renal cronici, care pe perioada concediului vor putea face dializă în centrul de la Suceava. Iată că judeţul nostru a fost integrat într-un proiect naţional, dar ca urmare a declanşării la Suceava a proiectului de turism relogios”, a declarat Sanda-Maria Ardeleanu.

 

În „Dializa de vacanţă” serviciile sunt gratuite, inclusiv transportul

În cadrul programului „Dializa de vacanţă”, tratamentul este gratuit şi pacienţilor-turişti li se asigură un serviciu complet, inclusiv transportul de la locul de cazare la clinică.

Programul este singurul de acest tip din România, având ca obiective principale asigurarea unei mai bune mobilităţi pacienţilor din România şi totodată atragerea de turişti străini. El este implementat de asemenea la nivel internaţional, prin Grupul Fresenius Medical Care.

În prezent, Fresenius deţine cinci clinici de dializă, la Bucureşti, Iaşi, Constanţa, Oradea şi Bacău. Compania intenţionează să deschidă alte cinci noi clinici până în 2010, la Braşov, Ploieşti, Piteşti şi Suceava. Clinica din Suceava va fi construită în curtea Spitalului de Urgenţă Sfântul Ioan cel Nou de la Suceava, care se află în patrimoniul Consiliului Judeţean.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sanda - Maria Ardeleanu anunţă „Dializa de vacanţă” la Suceava.
 Vizualizări articol: 867 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Sanda - Maria Ardeleanu anunţă „Dializa de vacanţă” la Suceava4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Si care este meritul tau? trimis de
( 4 nov 2008, 16:14:33
Nu inteleg, care este meritul tau in acest proiect? Faptul ca ai citit pe internet vestea si ai simtit nevoia sa iesi in ziar? In primul rand cei de la Fresenius anunta "turism cultural" pentru Suceava si nu religios cum fortezi d-ta sa se inteleaga. Apoi am citit si eu comunicatul de presa al celor de la Fresenius dar nu amintesc de Consiliul Judetean Suceava cu al lui presedinte PD-L de Sanda-Maria Ardeleanu sau de vreun alt candidat aflat in campanie. Oare sa fie o greseala a celor de la firma? Sau v-ati asumat niste merite care nu va apartin iar d-ta sti sigura ca si Consiliul Judetean Suceava sa afla in acest program chiar daca cei de la Fresenius habar nu au?

Pentru cititorii care vor sa citeasca PDF -ul celor de la Fresenius pot sa-l gaseasca folosind numele programului pe orice motor de cautare.
2.   RECOMANDARE trimis de
( 4 nov 2008, 16:29:05


DOAMNA ARDELEANU VA RECOMAND - PUSCA,CUREAUA LATA SI SAGEATA - SA O FOLOSITI DREPT LA TINTA PNL .IN CAZ DE GRES VA RECOMAND CELE 2 BILUTE ALE CONTRACANDIDATULUI BAISANU AFLATE IN PUNGUTA DE DOI BANI DESTINATA PROFESORILOR.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei