Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 28 oct 2008 - Anul XIII, nr. 254 (3935)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Poziţie

Andreica promite că deşeurile din Suceava nu vor ajunge la Fălticeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO
Spinoasa problemă a deşeurilor din municipiul Suceava după 1 ianuarie 2009, când groapa de gunoi a oraşului se va închide, a fost abordată şi de deputatul PD-L de Suceava, Romică Andreica. Deputatul, candidat la un nou mandat în colegiul Fălticeni, a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă, că nici un gram de gunoi nu se va transfera de la Suceava la Fălticeni, aşa cum a anunţat administraţia suceveană recent.

Despre europarlamentarul socialist Cătălin Nechifor, care a arătat că Fălticeniul nu are capacitatea de a prelua deşeuri din Suceava, deputatul PD-L a spus că „este un ţăcănit” care încearcă să exploateze electoral subiectul gunoaielor.

„Transportul gunoaielor de la Suceava la Fălticeni nu se va întâmpla şi cred că este mult mai plauzibilă o explicaţie din partea unor oameni aleşi uninominal, precum domnul Lungu şi domnul Tofan sau domnul Flutur, care a intervenit, faţă de explicaţiile utopice date de un ţăcănit, respectiv domnul Cătălin Nechifor, care nu vrea decât să exploateze politic acest subiect. Cu siguranţă că dacă ar fi candidat pe zona Rădăuţi nu l-ar fi interesat ceea ce înseamnă gunoaiele din Fălticeni. În premieră vă spun că pe baza principiului că se vor face cele două gropi ecologice, una în jurul Sucevei şi una la Pojorîta, dimpotrivă, gunoiul se va duce de la Fălticeni către aceste gropi şi nu invers”, a spus Andreica.

 

Andreica susţine prelungirea cu un an a termenului de închidere a rampei de gunoi din Suceava

Conform deputatului PD-L, pe lângă aceste gropi ecologice care se vor realiza vor apărea şi „nişte uzine care să profite de pe urma acestui gunoi, să scoată materie primă, energie şi combustibil”.

„Vreau să asigur fălticenenii că nu se va duce un gram de gunoi la Făltceni de la Suceava. Această schemă imaginară, că vor veni benele de gunoi descoperite şi vor scoate praf, mizerii şi miros, de la Suceava la Fălticeni, nu se va realiza. Este o chestiune pur electorală, altfel domnul Cătălin Nechifor nu avea ce căuta în Fălticeni să-şi facă campanie înainte de a începe campania. A profitat de un subiect pur electoral”, a declarat Romică Andreica.

Întrebat care este soluţia lui pentru groapa de gunoi a Sucevei, deputatul PD-L a răspuns: „Soluţia vă rog s-o cereţi de la primarul Lungu”.

Romică Andreica a mai spus că singurul lucru cu care este de acord din ceea ce a întreprins europarlamentarul Nechifor pe această temă este solicitarea adresată Comisiei Europene, de a prelungi cu un an termenul de închidere a gropii de gunoi din municipiul Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Andreica promite că deşeurile din Suceava nu vor ajunge la Fălticeni.
 Vizualizări articol: 1262 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Andreica promite că deşeurile din Suceava nu vor ajunge la Fălticeni3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei