Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 23 oct 2008 - Anul XIII, nr. 250 (3931)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Acuzaţii

Bejinariu acuză PD-L şi PNL că „au furat la start”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO
Candidatul PSD la Camera Deputaţilor în colegiul Siret, deputatul Eugen Bejinariu, a acuzat PNL şi PD-L că „au furat la start”. Bejinariu s-a referit la faptul că, deşi nu a început campania electorală, liberalii şi democrat liberalii au împânzit judeţul cu afişe şi bannere, lucru pe care-l consideră incorect.

„Din punctul meu de vedere au furat la start. Ca la orice competiţie, şi aceasta este o competiţie, chiar dacă nu este una sportivă, trebuie să dăm dovadă de fair- play şi să luăm startul cu toţii în acelaşi timp. Aţi văzut ce se întâmplă în competiţiile sportive: cine fură la start este eliminat de către arbitri. La competiţia noastră arbitrul este electoratul şi cred că e cazul ca electoratul să-i elimine prin vot din competiţie”, a spus Bejinariu.

 

Protest public împotriva modului de lucru al DNA

Parlamentarul social-democrat a criticat implicarea DNA în competiţia politică, care, prin angajaţii săi, face „poliţie politică”.

„DNA, prin angajaţii săi, nu spun procurori, pentru că nu dau dovadă că sunt procurori, ci sunt simpli angajaţi ai PD-L, face poliţie politică, se implică în lupta politică şi nu dă voie ca această campanie să se desfăşoare în mod democratic”, a spus Bejinariu.

El a făcut referire la acţiunea declanşată de DNA la Suceava de audiere a consilierilor judeţeni din mandatul trecut cu privire la transferul de către Consiliul Judeţean a sumei de cinci milioane de euro firmei Bucovina Ecotermgaz din creditul de 86,7 milioane de euro angajat de la Deutsche Bank Londra, în vederea implementării proiectului „Utilităţi şi mediu la standarde europene”.

Bejinariu crede că ţinta sunt consilierii PSD.  „Proiectul utilităţi şi mediu era unul dintre cele mai mari proiecte din ţară la vremea respectivă. Ce doresc aceşti procurori? Ar trebui să iasă public să spună aceste lucruri şi să se retragă din această competiţie. DNA are cu totul alt rol, nu de a chema consilierii judeţeni şi a-i hărţui. Protestăm public faţă de acest mod de lucru”, a mai spus Bejinariu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bejinariu acuză PD-L şi PNL că „au furat la start”.
 Vizualizări articol: 1020 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Bejinariu acuză PD-L şi PNL că „au furat la start”1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Intrebare trimis de
(23 oct 2008, 12:35:05
Ati copiat la georafie?La Sc Mil.Nicolae Balcescu din Sibiu nu ati dat examen la geografie???

P.S.Sper ca intre timp ati mai invatat la acest obiect....

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei