Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 21 oct 2008 - Anul XIII, nr. 248 (3929)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Semnale

Mîrza se aşteaptă la atacuri josnice din partea adversarilor politici

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Social-democraţii suceveni au hotărât ca în perspectiva alegerilor parlamentare din 30 noiembrie să abordeze o campanie electorală civilizată şi să nu răspundă atacurilor adversarilor politici.

Preşedintele organizaţiei judeţene a PSD, Gavril Mîrza, candidat la Senat pe colegiul Fălticeni, a declarat că are foarte multe semnale potrivit cărora adversarii vor recurge la o campanie dură, de atac, chiar josnică la adresa social- democraţilor, precizând însă că membrii şi simpatizaţii PSD s-au pronunţat pentru o campanie civilizată, „aşa cum suntem caracterizaţi noi, demni şi cu multă omenie”.

„Nu vom răspunde la atacurile pe care ni le vor adresa, indiferent de către cine, cum se cheamă persoana, ci o să prezentăm agenda zilnică a cetăţeanului şi problemele cu care se confruntă. Oamenii se confruntă cu lipsa de medicamente, cu aprovizionările de toamnă, cu valorificarea producţiei, acea brumă de producţie pe care au realizat-o în acest an şi am în vedere în primul rând cartoful, cu o producţie slabă, inclusiv producţia de mere. Ne preocupă ca oamenii să trăiască mai bine în mandatul viitor, când va ajunge PSD să guverneze, pentru că au văzut cum trăiesc în acest mandat, când au guvernat forţele de dreapta”, a declarat Mîrza, care a adăugat că PSD nu-i va ierta în schimb pe cei care încalcă legea.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mîrza se aşteaptă la atacuri josnice din partea adversarilor politici.
 Vizualizări articol: 1691 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 3 voturi
Mîrza se aşteaptă la atacuri josnice din partea adversarilor politici1.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Frumoasa miscare trimis de
(21 oct 2008, 11:57:05
Ai auzit d-le Marza ca adversarii politici ti-au pregatit cateva articole cu tunurile care le-ai dat cat ai fost mare si tare si acum spui electoratului sa nu creada ca-i doar atac politic? Stai linistit, noi nu vom crede dar suntem curiosi ce sume se vor vehicula in aceste "atacuri"!
2.   Vrem sa stim trimis de
(21 oct 2008, 13:15:28
Pai dom-le sa te si astepti ca toti suntem curiosi sa aflam cat ai pus de-o parte tu, familia si apropiatii cei 16 ani in care ne-ai furat cu nerusinare
3.   Adevarul! trimis de
(22 oct 2008, 07:28:06
Pai daca tu shi partidul socialist-comunist PSD au dus o campanie josnica impotriva oricarui candidat shi oricarui partid politic considerat adversar,normal sa te ashteptzi la ce e mai rau!Shi Iliescu a facut la fel cu CONSTANTINESCU,la bagat pe fiul cel mare in afacere cu tzigari dupa care cica l-au prins in flagrant in aeroportul militar!Shi uite asha Iliescu a scapat de Constantinescu shi tot o data a distrus shi adevaratele valori din PNTCD.In ultimile ore Constantinescu anuntza ca nu mai candideaza shi uite asha tzaranishti nu au mai avut timp sa pregateasca o campanie electorala pentru alt candidat!PENTRU ODRASLA CEA MARE A LASAT ROMANIA PE MANA COMUNISHTILOR !NORMAL CA ACUMA CONTRACANDIDATZI TREBUIE SA VA CAUTE SHI ULTIMU LEUTZ FURAT SAU GESTIONAT IN AFACERI PROPRII SHI IN INTERESE DE PARTID NU DE JUDETZ SAU MUNICIPIU!LA PRASHIT CU VOI!!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei